64bit driver trouble - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 07-28-2007, 01:51 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Feb 2007
Posts: 26
Default 64bit driver trouble

Just installed my new Leadtek WinFast TV2000 XP Expert on my 64bit Windows Vista computer and its BSOD.

why is this happening? for all my studies these drivers should be perfectly compatible with my operating enviroment.

I have tried the non digitaly signed ones listed on the driver CD and also tried the digitaly signed ones from the manufacturers website.

This problem is similer to my old TV-Card which also didnt work, yet this time i came prepered, as this TV-Card came with Vista 64bit drivers.

IDerekI is offline  
Old 07-28-2007, 02:11 AM   #2 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Feb 2007
Posts: 26
Default Re: 64bit driver trouble

So.. I guees its back to linex tell i can find a tv-tuner that works on vista.
I personaly dont like switching between linex and windows but just dont have the focus to figuer out that HCL >_<. <--- newbe tech.

Tommorow morning i shell try reseating the PCI card perhaps that will solve something.

hmm, also i do beleive the TV-card worked via orb using the default windows driver for a moment before i went to manufacturers website for "up to date" drivers. Maybe windows has a driver floating around on CD.
How do you delete the currently installed drivers so windows doesnt automaticly install them after boot?, its a long shot! but doing that might work.

I dont remember what IRQ , resourse locations [card is disabled to avoid crash] the TV-tuner card was using yet i can't see it as being a potiential problem.

It was a fight getting that old TV-tuner card out, perhaps i damaged something or worst ESD. Can only pray that not be true.
IDerekI is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bad RAID driver on Abit AW9D-Max tlharrell New Systems | Building and Buying 1 06-21-2007 07:18 PM
7600 GT Driver Question zetahammy Hardware Repairs and Troubleshooting 0 06-19-2007 11:59 AM
NVIDIA 100.14.03 Linux Driver Osiris Linux and Open Source 0 04-21-2007 10:50 AM
Can't find driver Captain Murphy Hardware Repairs and Troubleshooting 4 04-19-2007 02:38 AM
WinXP Pro 32bit or 64 bit? ZeeLex Microsoft Windows and Software 6 04-07-2007 02:12 PM

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:19 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.