31 GB out of 80GB? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-30-2006, 08:38 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 175
Send a message via AIM to Silent_Joka
Default 31 GB out of 80GB?

I have a Maxtor 80GB harddrive, and I reinstalled Windows XP today, now I only have 31 GB of space? Is there a way I can fix this WITHOUT having to reformat and reinstall Windows again? I used Paragon Partition Manager and at first I only had 3.99GB then I reformatted the free space on the drive and it only gave me like 28GB... Thanks for the Help, Jeremy...
__________________

Silent_Joka is offline  
Old 07-30-2006, 09:41 PM   #2 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

Check the 137GB barrier on this forum. Search for it!
__________________

talldude123 is offline  
Old 07-30-2006, 10:58 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 175
Send a message via AIM to Silent_Joka
Default

I Looked, I guess I'm not that intelligent to understand it. 'Cause, I didn't get it?!?!?!?!?
Silent_Joka is offline  
Old 07-30-2006, 11:38 PM   #4 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

check you jumper on your hdd and make sure it isn't set to the 32 gig limit. if that isn't it

wipe your drive with powermax and reinstall windows. use the xp disc to partiition it
__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 07-31-2006, 01:28 AM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

Quote:
Originally posted by talldude123
Check the 137GB barrier on this forum. Search for it!
that has to do with the interrupt 13 extensions (INT13) i dont think that is the reason hes having the problems considering he is only getting 31 gb not 137. id dont think the LBA registry fix will help much. but a BIOS flash couldnt hurt.
__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Old 07-31-2006, 01:58 AM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 175
Send a message via AIM to Silent_Joka
Default

Got this fixed, MaxBlaster wasn't formatting it right.
__________________

Silent_Joka is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.