2003 Compatability - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-02-2006, 02:53 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 96
Default 2003 Compatability

Hi There,
I was just about to format my C partition which contains XP now and upgrade to Windows 2003 server so that i can host a test environment for a domain. The question I have is that will 2003 be able to run the common applications that I use such as Azureus, Full Tilt Poker, Ares, and various programs for XBOX. I realize that in a server environment these programs would not be installed on a server, but there are only going to be able 3 systems in the domain, and it really isnt critical for the domain to be up, its just for testing as I mentioned. Has anyone noticed any downfall to this OS in terms of the software, movies, codecs, and that sort of stuff?
__________________

Brain is offline  
Old 01-02-2006, 03:05 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,339
Default

Is there a chance you can do what you need to using XP with IIS components installled?
__________________

__________________
<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search TF before you post!\"></form>
Vista Discussion | 64 Bit Discussion |Microsoft Homepage | Yo Linux | Paul Thurrott | Fire Fox | Thunder Bird | Image Shack | Photo Bucket | Put File | Anti-Spyware | MS Anti-Spyware | Trillian | Anti-Virus | On Line Virus Scan
Tyler1989 is offline  
Old 01-02-2006, 04:17 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 96
Default

Quote:
Originally posted by Tyler1989
Is there a chance you can do what you need to using XP with IIS components installled?
I dont think so. This system will be running a domain, providing GPO, and acting as a file server. I dont think IIS will be able to cover the domain part if Im not mistaken correct?
Brain is offline  
Old 01-02-2006, 04:57 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 158
Default

I think you will be fine.
__________________
I\'m not your Google Butler!
dexta182 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.