No connection!! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Laptops and Notebooks
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-28-2008, 06:53 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 155
Default No connection!!

I have a serious problem with my inspiron.........once I start up I get this text box saying a dll file cant be found and with that I have no internet connection with my dsl modem. how can i fix this problem? the file is wftafdi16! there are some more numbers at the end will get the full file name if needed!
__________________

__________________
Dell Inspiron 9300
Intel Pentium M 1.73GHZ
1GB RAM
128MB ATI Mobility Radeon x300
80GB Hard drive
tariqadkhan is offline  
Old 10-28-2008, 11:32 PM   #2 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: No connection!!

Have you tried to reinstall the driver? Have you tried to scan for spyware and viruses?
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 10-29-2008, 01:26 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 155
Default Re: No connection!!

Found 6 trojans on the hard drive....healed and removed them! I have not reinstalled the driver.......will try that and let you know how it goes!
__________________
Dell Inspiron 9300
Intel Pentium M 1.73GHZ
1GB RAM
128MB ATI Mobility Radeon x300
80GB Hard drive
tariqadkhan is offline  
Old 10-30-2008, 07:10 AM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 155
Default Re: No connection!!

Reinstalled the driver but it didnt work out.......so I am cleaning out the harddrive of my things and will reinstall a fresh version of xp pro.
__________________
Dell Inspiron 9300
Intel Pentium M 1.73GHZ
1GB RAM
128MB ATI Mobility Radeon x300
80GB Hard drive
tariqadkhan is offline  
Old 11-03-2008, 01:09 PM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 155
Default Re: No connection!!

I did a clean wipe and everything seems to be going okay now!
__________________
Dell Inspiron 9300
Intel Pentium M 1.73GHZ
1GB RAM
128MB ATI Mobility Radeon x300
80GB Hard drive
tariqadkhan is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Internet connection sharing behind a router KSoD Computer Networking and Internet Hardware 8 03-01-2016 11:32 AM
Connection needs frequent repairs s37d Computer Networking and Internet Hardware 3 10-02-2008 03:19 AM
new log 05/13 generalaxes HijackThis Logs (finished) 26 06-05-2008 09:43 PM
HiJack This Log review opageorges HijackThis Logs (finished) 1 05-13-2008 07:26 PM
Help with internet connection sharing!! philbar71 Computer Networking and Internet Hardware 2 08-06-2007 05:05 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.