inspiron 1501 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Laptops and Notebooks
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-19-2010, 03:19 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 7
Default inspiron 1501

Hi everyone. I have an Inspiron 1501 and I want to get videos from my laptop to my tv. I have a vga port that say "video" in the manual. I am assuming that I can use it to transfer videos to my tv. My tv does not have a vgs connector so I would like to buy this adapter(picture below). Will this adapter work? Any assistance will be appreciated. mary

Inspiron 1501
Windows Vista Home Premium
AMD Turionô 64 or AMD Sempron
ATI RS485/RS485M/SB600
Video Controller R845M
Sigmatel STAC9200 Codec
14.1-inch WXGA and 15.4-inch WXGA

vga to s-video adapter - Dell - Search - All Dell.com
__________________

maryhigginsrice is offline  
Old 08-19-2010, 04:48 AM   #2 (permalink)
Hyper Techie
 
Abstract Hero's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Phoenix, AZ
Posts: 1,842
Default Re: inspiron 1501

From what I've read that might work though if your going to try buy this one it's cheaper.
Ignore the reviews these buyers are literally stupid.

Newegg.com - Cables Unlimited - VGA to S-Video or RCA Adpater - 5 INCHES
__________________

__________________
- AMD FX8320 @ 4.2Ghz - ASRock Fatal1ty 990FX Killer - G.Skill Ripjaws X 8gb -
- Asus Strix GTX 970 - Corsair Neutron GTX - Corsair TX 750 -
- Cooler Master HAF XB - Corsair H105 -
- Asus VG248QE - Corsair M60 & K90 -
Abstract Hero is offline  
Old 08-19-2010, 01:49 PM   #3 (permalink)
Techie Beyond Description
 
MindoverMaster's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: /home
Posts: 12,212
Send a message via MSN to MindoverMaster
Default Re: inspiron 1501

Ditto on stupidity.

That will work for you
__________________
Neowin.net Steam Account
MindoverMaster is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Inspiron 1501 laptop cpu to desktop mb? nu2duo Laptops and Notebooks 2 03-08-2009 03:42 PM
Dell inspiron help Michowski Laptops and Notebooks 7 06-09-2008 11:58 PM
Dell 1501 not showing proper MHz bryanp0286 Laptops and Notebooks 1 02-17-2008 02:53 PM
Dell Inspiron 1501 Hieronymous System Upgrades 4 06-18-2007 12:32 PM
Inspiron XPS gundam1989 PC Gaming 6 04-11-2004 08:20 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.