Help ASAP! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Laptops and Notebooks
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-12-2014, 05:51 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2013
Location: USA
Posts: 7
Default Help ASAP!

I have a toshiba running Combo fix right now but i don't have the ac adapter/power cable and it's taking a long time. i have access to a Model:
HP Compaq Presario CQ60-615DX Ac adapter
Voltage: 18.5V
Current: 3.5A
Power: 65W
DC Size: 5.0*7.4(mm)

cable can I use it when the specs for

the toshiba were Toshiba Satellite L775D-S7340 Voltage: 19V Current: 3.42A Power: 65W DC Size: 2.5*5.5(mm)

will it be OK if i need it?
Thx Steve
__________________

stocon is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2014, 06:06 PM   #2 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,507
Default Re: Help ASAP!

If the plug fits, and the output current of the HP isn't exceeding the output of the toshiba's output by much, then it should be alright.

Biggest thing is if the plug fits?
__________________

__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2014, 06:37 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2013
Location: USA
Posts: 7
Default Re: Help ASAP!

No the plug didn't fit and I ran out of power. Combofix was either finished or still in the process of deleting files. Did not get a restart..what do think am I screwed? I'll get the cable tomorrow. So DC size is the plug size?
Thx,
Steve
stocon is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2014, 06:59 PM   #4 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,507
Default Re: Help ASAP!

Quote:
Originally Posted by stocon View Post
No the plug didn't fit and I ran out of power. Combofix was either finished or still in the process of deleting files. Did not get a restart..what do think am I screwed?
Hard telling. Hopefully not.

Quote:
I'll get the cable tomorrow. So DC size is the plug size?
Thx,
Steve
Yes
__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2014, 10:36 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2013
Location: USA
Posts: 7
Default Re: Help ASAP!

Thx I'll let you know how it works out.
stocon is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.