External Monitor Issue - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Laptops and Notebooks
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-16-2011, 08:36 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2011
Location: Brisbane, Australia
Posts: 16
Send a message via MSN to Calamitatis
Unhappy External Monitor Issue

Hi,
I've been using an external monitor setup on my laptop for about 6 months. Then yesterday the monitor just didn't recognise my laptop, it said "VGA no signal". My laptop, which is a toshiba satellite L300 recognises the monitor and even automatically changes the display mode to extend desktop when I plug the VGA cable in, but the monitor doesn't get any signal. I have tried the monitor on other machines and it works, so it must be a laptop problem. I believe I have Intel integrated graphics. Any help is appreciated.

Calamitatis
Calamitatis is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
External Monitor Native Resolution Issue h3nry12 Hardware Repairs and Troubleshooting 3 12-21-2010 04:13 PM
External Harddrive Issue NAHTANOJ Hardware Repairs and Troubleshooting 2 01-25-2010 10:01 PM
External HD Issue evilnss Hardware Repairs and Troubleshooting 1 12-10-2008 08:11 PM
External harddrive issue hdansjr Hardware Repairs and Troubleshooting 3 12-24-2006 02:02 PM
video to external monitor issue mrzeeedler Monitors, Printers and Peripherals 0 04-28-2005 11:00 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.