desperate for help!!!!!! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Laptops and Notebooks
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-07-2009, 05:56 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2009
Posts: 1
Angry desperate for help!!!!!!

Hi........i have an HP laptop with windows vista...my screen has been damaged and i hooked an old monitor from an old computer to the laptop and i hit the fn and the f4 button and the monitor worked fine. I purchased a new flat screen monitor today and hooked it up and there came a setting on the screen that said change the appearance of you display. I foolishly was tinkering and clicked on show different parts of my desktop on each display or the one that said duplicate my desktop on all displays....im not sure which one i clicked on. The problem is now the fn and f4 button will not work. It will come up on my new monitor in safe mode but i can't find how to change this setting back in my safe mode. Does anyone know what i can do to fix this problem? I tried to backup to a restore point and it restarted and all i got was my wallpaper background with no desktop or no pointing device or anything. It will only let me start up properly in safe mode. grrrrr thanks in advance for anyone that can help me
__________________

clee101 is offline  
Old 05-07-2009, 06:35 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Stevo808's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Hawaii
Posts: 381
Send a message via AIM to Stevo808
Default Re: desperate for help!!!!!!

Press F8 to get the menu options, choose "Start with VGA mode" and see if you can continue from there.
__________________

__________________
<---- Please REP if i was helpful! Thanks! :thumbsup:

Stevo808 is offline  
Old 05-07-2009, 06:55 PM   #3 (permalink)
 
patonb's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: In Gov't Regulated Cubical
Posts: 9,745
Default Re: desperate for help!!!!!!

Try this:

What you need to do is figure out where/which side of the lcd the rest of the screen is. So move the mouse till it leaves the screen.

Now;

Right click on the back ground.
Press "r"

It'll bring up the desktop config.

Press down atleast 7 times, then hit enter.

The monitor seetup will get opened.

Now. If you still can't see anything, don't worry. So here comes the trick.

press alt then "m" which is the shortcut for move. then press the left or right Arrow key till the window shows up.

Just remember if the other screens on the left, push right...

Also becareful to just press the right key as you follow the above, or you'll deselect the open window.

Try it out on any other computer first to get a feel for it.
__________________
Foldie = i5 6600kMSI Z170A M5 EVGA 970 SC Corsair H100 Corsair hx520 2x8gb GSkill Corsair 650D
Woohoo = L5639 @3.1Ghz EVGA SR-2 gtx 260-216 Hyper 212+ Corsair 1050hx 6x2gb Corsair XMS3 Blackhawk Ulra
Alienware 18 - SLI 770M 4700mq 16Gig

patonb is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
In desperate need of help. Beeka2 Microsoft Windows and Software 12 08-05-2008 08:06 PM
how do i get WoW trial to run on my laptop? please help i am desperate! ihowardi Laptops and Notebooks 5 07-21-2008 07:48 PM
Desperate sound is low M2N-SLI-DELUXE ASUS DavidJC Hardware Repairs and Troubleshooting 2 07-13-2008 03:12 PM
Desperate need help endgame New Systems | Building and Buying 0 04-20-2008 02:43 AM
Sound Help, Im desperate. monster12348 Hardware Repairs and Troubleshooting 1 12-27-2007 04:30 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.