Dangit >< - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Laptops and Notebooks
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-16-2008, 08:53 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2008
Posts: 2
Default Dangit ><

So here's the deal: I think I broke my laptop. It's a Gateway Solo 5350 and I was running XP on it. I though it might run faster with Xubuntu installed on it, but I accidentally screwed something up with the BIOS and was never able to install it. Now, whenever I attempt to boot up my laptop, I hear three beeps and the computer crashes with a quick strip of text flashing across the screen (On which I've been able to discern the word failed so far). When I try to access my BIOS I get the same response and thus am unable to change anything. I have attempted to put the Windows XP CD in and reinstall it, but...well you know the drill by now. If anyone could help, I would greatly appreciate it.
__________________

puppetmastersasori is offline  
Old 05-16-2008, 10:43 PM   #2 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Dangit ><

You will have to reset the CMOS by removing the battery in the laptop. This should allow you to gain access to the BIOS Back.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.