compaq Presario SQ60 laptop screen not working - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Laptops and Notebooks
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-11-2011, 09:06 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 3
Exclamation compaq Presario SQ60 laptop screen not working

This morning i downloaded a internet filter and it said I had to reboot to start it up but when i turned it back on the screen was blank but the laptop was working fine. So i plugged the laptop into my TV and it works fine. How do I get my Compaq Presario SQ60 screen to come back on?
....
__________________

Compaq SQ60 is offline  
Old 02-11-2011, 09:14 AM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
MindoverMaster's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: /home
Posts: 12,212
Send a message via MSN to MindoverMaster
Default Re: compaq Presario SQ60 laptop screen not working

When you shine a flashlight at a 45* angle, can you see your desktop? If that, your backlight gave out.
__________________

__________________
Neowin.net Steam Account
MindoverMaster is offline  
Old 02-11-2011, 10:29 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 3
Default Re: compaq Presario SQ60 laptop screen not working

Thanks i tried but i could not see anything.
Compaq SQ60 is offline  
Old 02-11-2011, 10:44 AM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
MindoverMaster's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: /home
Posts: 12,212
Send a message via MSN to MindoverMaster
Default Re: compaq Presario SQ60 laptop screen not working

Could be a loose wire inside. I'm unsure how to open that.
__________________
Neowin.net Steam Account
MindoverMaster is offline  
Old 02-11-2011, 01:09 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 3
Default Re: compaq Presario SQ60 laptop screen not working

Now the screen has a bunch of colored lines on it so i am thinking like you said that it is a loose wire inside. But i dont want to further damage anything because i would have no idea what i would be doing.
Compaq SQ60 is offline  
Old 02-11-2011, 05:25 PM   #6 (permalink)
Techie Beyond Description
 
MindoverMaster's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: /home
Posts: 12,212
Send a message via MSN to MindoverMaster
Default Re: compaq Presario SQ60 laptop screen not working

I always look on Google how to take apart laptops, but i can not find one for your specific model.
__________________

__________________
Neowin.net Steam Account
MindoverMaster is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Compaq Presario C700 screen problem andy woggle Laptops and Notebooks 1 03-28-2010 12:29 AM
Iffy about a Compaq Presario laptop. Arumuni Laptops and Notebooks 10 07-15-2007 07:45 PM
Compaq Presario V5000 sound not working NayNay1991x Microsoft Windows and Software 2 01-29-2007 01:40 PM
upgrading compaq presario 2100 laptop cpu mothergoose System Upgrades 7 07-26-2006 08:56 PM
Need help disassembling Compaq Presario 700 laptop amclean Monitors, Printers and Peripherals 2 03-30-2004 12:49 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.