acer aspire one keyboard settings help :) - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Laptops and Notebooks
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-24-2009, 05:07 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Comdot's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: England
Posts: 233
Unhappy acer aspire one keyboard settings help :)

hi i had the weird linux distro *scratches head trying to remember name*
it was installed shipped. replaced it with xp, now my keyboard buttons are doing a mac on me or something, the symbols are in the wrong places, others don't work e.g. pound sterling symbol.

is there a simple fix for this?

much appreciated.
__________________

__________________
MSI P35 NEO2-FR Socket 775 mobo
Intel Core 2 Duo E6750 @ stock settings
Patriot 2GB PC2-6400 C4 Extreme Performance @ stock settings
MSI GeForce NX8800GT-Zilent 512MB [link]
2x 250GB Samsung Spinpoint SATA2 8MB
Maxtor DiamondMax 10 200GB
Maxtor 40 gig drive
X-Fi Xtreme Gamer sound card
Lite-on CD/DVDburner
Generic CD/DVD drive
Arctic Cooling Freezer 7 PRO
600W Xilence Gaming Edition PSU
HP LP2475w 24" monitor [link]
Saitek Eclipse Keyboard
Intellimouse Explorer 2.0A9
Comdot is offline  
Old 02-24-2009, 10:51 PM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2009
Location: Ayrshire, scotland.
Posts: 29
Default Re: acer aspire one keyboard settings help :)

XP .. hmm yes there is.

You have installed XP without chaning the language and keyboard layout. Your keyboard is currently set to US layout (@ key = " key and vice versa).

You can set it to UK layout by going to the control panel >
click switch to classic view >
region language options >
click language tab >
under text services and input languages click the details button >
under installed services click add

There you can select your input language and keyboard layout
__________________

David@CC is offline  
Old 03-17-2009, 08:21 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 361
Default Re: acer aspire one keyboard settings help :)

Dos this apply to Vista ultimae as well which defaults to US language?
D.Arbib is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
acer aspire 1300 screen issue trailrider894 Hardware Repairs and Troubleshooting 3 02-06-2009 01:13 AM
Acer Aspire t160 - time to upgrade my PSU? jimmymcma System Upgrades 8 01-08-2009 07:01 PM
I am getting an Acer Aspire One Harper Laptops and Notebooks 14 12-11-2008 04:39 PM
Changing Keyboard settings. Software, or guide needed. Xzodia Microsoft Windows and Software 6 11-22-2007 08:34 PM
ACER aspire 5570z and windows xp odie072 Laptops and Notebooks 5 09-29-2007 11:53 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.