XP Can't find new Sata Drive - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-06-2005, 09:34 AM   #1 (permalink)
QBA
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 50
Default XP Can't find new Sata Drive

Hi

I'm running XP PRO SP2 and I just bought a WD 320 GB Sata harddrive, I have it connected to the "SATA_RAID1" port on my "P4P800-E Deluxe" ASUS mother board but windows can't find it.


After I turn on my machine on the black screen it ask me to push "CTRL + F" because it found the new sata drive and then I went to this bio looking screen and I press 1 or whatever it was and I say save and exit, not idea what that was for


any ideas how to get XP to see the drive?

thanks

Alex
__________________

QBA is offline  
Old 07-06-2005, 10:01 AM   #2 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jan 2004
Location: A system that rotates chaotically while simulations indicate irregular and unconventional behaviour.
Posts: 477
Default

did you format it? can you see it in disk/device management?
__________________

LoTeX is offline  
Old 07-06-2005, 10:32 AM   #3 (permalink)
QBA
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 50
Thumbs up

Thanks LoTeX,

The thing was that I had it plug into the SATA RAID1 rather than on the normal SATA1 on the mother board

now everything is working just like a IDE
QBA is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.