xms 3200XL or 3200XLPRO? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-08-2004, 08:26 PM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,626
Default xms 3200XL or 3200XLPRO?

Ok, what would be the advantage of the pro over the normal XL?
besides the lights, and that the pro is more ocable. is htere any thing else different?
__________________

__________________
My current specs:
i7 920
Biostar TPower x58
3x2GB g.skill
XFI GTX260 Black Edition
640 WD Caviar Black
Vista Home Premium x64
U-Toast is offline  
Old 10-08-2004, 08:40 PM   #2 (permalink)
ag3
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,536
Default

The XMS PRO has much more efficient cooling (bigger heatsinks w/ fins). That is the only difference besides the LED activity lights.

The modules are intended for serious overclocking.
__________________

ag3 is offline  
Old 10-08-2004, 08:42 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,626
Default

ok, thanks. so if im not ocing, no need to get it?
__________________
My current specs:
i7 920
Biostar TPower x58
3x2GB g.skill
XFI GTX260 Black Edition
640 WD Caviar Black
Vista Home Premium x64
U-Toast is offline  
Old 10-08-2004, 08:49 PM   #4 (permalink)
ag3
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,536
Default

If you don't plan on overclocking, then go with the XMS. This way you will have the low latencies, as well as the ability to overclock if you decide to.

Like I mentioned above, the XMS PRO is for intense overclocking.
ag3 is offline  
Old 10-08-2004, 08:51 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,626
Default

lol ok. i can save 30 $ like that. so at stock settings, i wont c any difference?
__________________
My current specs:
i7 920
Biostar TPower x58
3x2GB g.skill
XFI GTX260 Black Edition
640 WD Caviar Black
Vista Home Premium x64
U-Toast is offline  
Old 10-08-2004, 09:05 PM   #6 (permalink)
ag3
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,536
Default

Nope.
ag3 is offline  
Old 10-08-2004, 09:08 PM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,626
Default

ok thanks, now i have an other question, the other posts, lol. hehe
sry for all these questions man, but i need to know
__________________

__________________
My current specs:
i7 920
Biostar TPower x58
3x2GB g.skill
XFI GTX260 Black Edition
640 WD Caviar Black
Vista Home Premium x64
U-Toast is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.