x800's suck!! - Page 5 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-26-2005, 03:21 AM   #41 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: May 2004
Location: Oklahoma
Posts: 5,280
Send a message via AIM to beedubaya
Default

Quote:
Originally posted by majistic
I dont think that those cards are so bad, most of you guys are picky over 1-5 fps...
He seems to be having abnormal problems in CSS, getting like 30 on the stress test and stuff. I wouldn't call that picky. And I wouldn't call myself being picky when I complain because Doom 3 is barely playable on 1024x768 while a card $200 less than mine can play it getting 60 fps continually at 1280x1024.
__________________

beedubaya is offline  
Old 02-26-2005, 03:25 AM   #42 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,287
Default

Yea Nvidia totally pwns rigt now. And w/ ATI im not saying they are bad or anythign cause BEnchies show that they are right there w/ Nvidia but just the terrible things ive heard form ppl tends to push me away.
__________________

__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 02-26-2005, 12:25 PM   #43 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 549
Send a message via AIM to bigtimeballer50
Default

well i dont kno wat 2 try ive tried fixin my fps issue but it just seem 2 not w0rk
bigtimeballer50 is offline  
Old 02-26-2005, 12:45 PM   #44 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,287
Default

maybe you should back everythig up, format, and start fesh w/ a new video card.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 02-26-2005, 12:50 PM   #45 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Dec 2004
Location: Canada
Posts: 3,790
Default

These threads solve nothing, it's one thing to have an opinion and back it up with reason and statistics, but it's quite another to instantly proclaim that a card "sucks" with absolutely no backing.

By the way, ATi has planned a secret unveilling this weekend at the Texas Gaming Festival this weekend, and there is speculation this will either be a 512mb card demonstration, an r520 core demonstration, or both.
__________________
Intel C2D E6320 / AMD Athlon X2 3800+
Gigabyte 965P DS3 / DFI nF4 Ultra-D
2GB OCZ Gold PC2-6400 / 2GB OCZ Gold PC4000
eVGA 8800GTS 320MB / eVGA 6800GS 256MB
150GB Raptor / 74GB Raptor
2x500GB / 320GB
OCZ GameXStreme 850w / OCZ StealthXStream 600w
gaara is offline  
Old 02-26-2005, 12:52 PM   #46 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,147
Default

All of you guys on the first page (except Nubius) are just aimlessly flaming ATI. I have an ATI X800 XT and it works perfectly. Try installing the most up-to-date drivers and see how that works.
__________________
Snake-Eyes is offline  
Old 02-26-2005, 12:53 PM   #47 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,287
Default

the r520 core is supposed to be on a 512mb card.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 02-26-2005, 01:10 PM   #48 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: May 2004
Location: Oklahoma
Posts: 5,280
Send a message via AIM to beedubaya
Default

Quote:
Originally posted by Snake-Eyes
All of you guys on the first page (except Nubius) are just aimlessly flaming ATI. I have an ATI X800 XT and it works perfectly. Try installing the most up-to-date drivers and see how that works.
Don't you think that he's done that?
beedubaya is offline  
Old 02-26-2005, 01:10 PM   #49 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

Quote:
Originally posted by bigtimeballer50
well i dont kno wat 2 try ive tried fixin my fps issue but it just seem 2 not w0rk
Just reinstall windows.

it's
cl_maxfps 0
sv_maxfps 0
fps_max 0

That sets the FPS to unlimited, and make sure your not using V-SYNC or anything. If 0 doesnt work put a number like 200 in their.
DJ-CHRIS is offline  
Old 02-26-2005, 01:40 PM   #50 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 549
Send a message via AIM to bigtimeballer50
Default

ive reinstalled windows i just relized it was my ati drivers i put omega drivers and now i get 90-100 fps on stress test ima try those commands ty
__________________

bigtimeballer50 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.