Would it work 100% - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-08-2005, 03:44 AM   #1 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: May 2005
Location: West Babylon, New York
Posts: 2,021
Send a message via AIM to Pepsiboy700 Send a message via MSN to Pepsiboy700
Default Would it work 100%

Ok i have an old dell demension 2350 from 2001 that had a p4 2.0ghz with a 333fsb with 512mb of pc2100 ram 1 stick with onbaord graphics. Dell like always took the agp slot off and i was wondering would a 512mb stick of pc3200 work 100% and would a p4 2.4ghz 533fsb work 100% as well or would it be underclocked?
__________________

__________________
i3 540 @ 3066 MHZ
4GB DDR3 1600 1T 9-9-9-28
2x 750GB
HD 5750 @ 850/2400
Thermaltake 630W
Antec Lanboy Air
Pepsiboy700 is offline  
Old 08-08-2005, 03:52 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,743
Send a message via AIM to Dark_Sniper* Send a message via Yahoo to Dark_Sniper*
Default

the ram would beb underclocked for sure, and the cpu should work, but i wouldnt put money in that dell.
__________________

__________________
Dark_Sniper* is offline  
Old 08-08-2005, 03:55 AM   #3 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: May 2005
Location: West Babylon, New York
Posts: 2,021
Send a message via AIM to Pepsiboy700 Send a message via MSN to Pepsiboy700
Default

free parts.
__________________
i3 540 @ 3066 MHZ
4GB DDR3 1600 1T 9-9-9-28
2x 750GB
HD 5750 @ 850/2400
Thermaltake 630W
Antec Lanboy Air
Pepsiboy700 is offline  
Old 08-08-2005, 04:03 AM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,743
Send a message via AIM to Dark_Sniper* Send a message via Yahoo to Dark_Sniper*
Default

still it mit mess up that dell but your free to try that cpu. that ram will just underclock so there is really no point add it, plus you have to fin out if that mobo can handle all this.
__________________
Dark_Sniper* is offline  
Old 08-08-2005, 05:39 AM   #5 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default

its tricky to tell if these dell mobos will support upgrades
__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Old 08-08-2005, 05:51 AM   #6 (permalink)
Wizard Techie
 
HAVOC's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Milford, Connecticut
Posts: 4,218
Send a message via AIM to HAVOC Send a message via Yahoo to HAVOC
Default

Both the ram and the CPU would work, but not 100%. THey would both be underclocked.

LOL - Expect to lose your sig privileges. funny though...
__________________

HAVOC is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.