Is this worth the $$$ ??? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-07-2005, 10:21 PM   #1 (permalink)
Wizard Techie
 
HAVOC's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Milford, Connecticut
Posts: 4,218
Send a message via AIM to HAVOC Send a message via Yahoo to HAVOC
Default Is this worth the $$$ ???

I was just wondering how many of you would spend $799.00 on a video card? Do you think it's worth it?

Check it out:
http://www.newegg.com/app/ViewProduc...102-473&depa=0
__________________

HAVOC is offline  
Old 03-07-2005, 10:23 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 821
Default

Mmmm...no. It comes with abesolutly nothing from what the pics show.
__________________

Regulus is offline  
Old 03-07-2005, 10:28 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 876
Default

i would never buy something that expensive, i would rather get the 6800gt.
phosho510 is offline  
Old 03-07-2005, 11:17 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,487
Default

If you want the best card out there that is what you get. However I do not trust sapphire so I would get the regular one from ati on newegg for the same price.
I would spend that money because I spent the extra money for the x800 xt pe when it first came out.
__________________
<font size=\"1\">Intel Pentium 4 3.4GHZ HT-------------------AMD Athlon 64 3000+ Winchester
Intel Stock CPU Cooler------------------------Zalman 7700-Cu
Idle: 51C---------------------------------------Idle: 21C
Load: 72C--------------------------------------Load: 28C
ASUS P4C800-E Deluxe-----------------------GIGABYTE K8NF4-9 NForce4 4X
512MBX2 Corsair XMS 2-2-2-5 PC-3200-----512MBX2 Corsair XMS 2-2-2-5 PC-3200
ATI RADEON X800 XT Platinum Edition-------ATI RADEON X800 XL
Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS----------Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS
Western Digital Raptor 37GB 10K------------2X Western Digital SATA150 Caviar SE 80GB RAID 0
Antec True 480W------------------------------Thermaltake Silent PurePower 680W
Zalman 5.1 Headphones----------------------Zalman 5.1 Headphones
Zalman High Sensitivity Microphone----------Zalman High Sensitivity Microphone
Microsoft Multimedia Keyboard 1.0A----------Logitech Media Keyboard
Microsoft Intellimouse Explorer 4.0A---------Logitech MX510
3DMark05: 5,928------------------------------3DMark05: 5,000</font>
dale5605 is offline  
Old 03-07-2005, 11:18 PM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 487
Default

Quote:
Originally posted by Regulus
Mmmm...no. It comes with abesolutly nothing from what the pics show.
It's an OEM.

Anyways I would wait before I buy something like that. That is way ahead of any top of the line game right now graphic wise that is. It is not even guaranteed that this card can play Unreal 3. I believe Unreal 3 needs 512 cards, it crashes with anything lower than that. I read that somewhere and the engine isn't even finished yet and the top cards can't handle it.
hu_xu is offline  
Old 03-07-2005, 11:20 PM   #6 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Dec 2004
Location: Canada
Posts: 3,790
Default

That particular card, no.

The next generation cards that are just around the corner, you bet! :P
__________________
Intel C2D E6320 / AMD Athlon X2 3800+
Gigabyte 965P DS3 / DFI nF4 Ultra-D
2GB OCZ Gold PC2-6400 / 2GB OCZ Gold PC4000
eVGA 8800GTS 320MB / eVGA 6800GS 256MB
150GB Raptor / 74GB Raptor
2x500GB / 320GB
OCZ GameXStreme 850w / OCZ StealthXStream 600w
gaara is offline  
Old 03-08-2005, 01:26 AM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,019
Default

Quote:
Originally posted by hu_xu
It's an OEM.

Anyways I would wait before I buy something like that. That is way ahead of any top of the line game right now graphic wise that is. It is not even guaranteed that this card can play Unreal 3. I believe Unreal 3 needs 512 cards, it crashes with anything lower than that. I read that somewhere and the engine isn't even finished yet and the top cards can't handle it.

thats gota be crap, everyones like oooh doom 3 needs 512 to do it all!

my 128 6600 runs doom 3 at ultra, 1280x1024, 2xaa... u cant get much beta than that, n ive never had any crash.
i know unreal 3 is all new n crap but surely it cant be that advanced, no company in their right mind is going to release a game that players need to buy an $800 graphics card just to get into the game
__________________
Sig reinstated. SigSanta
VIII is offline  
Old 03-08-2005, 11:16 AM   #8 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 168
Send a message via Yahoo to millerhighlife_
Default

Exactly, if Unreal 3 needed such crazy hardware then their sales would be crap since most PC gamers don't have top of the line hardware to begin with.
__________________
P4 2.4Ghz for sale $75
Radeon 9800pro for sale $100
----------------------------------
My New Rig - Soon to be Oc\'ed
----------------------------------
Raidmax Case w/ Crappy 420w Psu
AMD64 3200+ Winchester
eVGA 6800 GT 256mb GDDR3
MSI K8N Neo2 Platnium
512 x 2 Corsair XMS-3200 Xtreme
Thermaltake Silent Boost CPU Fan
80GB 7,200rpm 8mb cache SATA HDD
Logitech Z-5300 THX Certified 5.1
------------------------------
3dmark05 - 5,110
3dmark03 - 11,119
Aquamark3 - 64,745
millerhighlife_ is offline  
Old 03-08-2005, 11:52 AM   #9 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 487
Default

Quote:
Originally posted by VIII
thats gota be crap, everyones like oooh doom 3 needs 512 to do it all!

my 128 6600 runs doom 3 at ultra, 1280x1024, 2xaa... u cant get much beta than that, n ive never had any crash.
i know unreal 3 is all new n crap but surely it cant be that advanced, no company in their right mind is going to release a game that players need to buy an $800 graphics card just to get into the game
Just reporting what I read. Anyways Unreal 3 is not suppose to be release until 2007 no? At the rates ATI and Nvidia are advancing with their tech by then the X800 would be nothing more than a 9600XT.
hu_xu is offline  
Old 03-08-2005, 11:54 AM   #10 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

I would buy it if I had 4000dollars. So i could spend 200-300 dollars on a mobo, 800 on a GFX card and 1000 on a CPU, and the rest for crt, hd's etc.
__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.