this wont cause somethin bad..will it?? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-22-2004, 09:30 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 492
Send a message via AIM to ThePCmaN
Unhappy this wont cause somethin bad..will it??

if i replace my motherboard, CPU, CPU Fan+Heatsinnk, and RAM... but keep the harddrive, floppy/CD drive, video card... it wont cause somethin weird will it... it should just load up like normal.. but be alot faster, since im upgradin to K8V Deluxe Socket 754 Motherboard and a AMD Athlon 64 3400+ CPU, and start with 1GB PC3200 RAM (then later buy another stick of 1GB PC3200)... i shouldnt have to like d/l drivers or worry about anything will it.. i can just build it and start it up like normal cant i??
__________________

__________________
<center>
<font color =\"blue\"><b><u>
AmD > Intel</u></b></font>
</center>
ThePCmaN is offline  
Old 07-22-2004, 09:43 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 3,247
Default

u may need to install MBD chipset drivers
__________________

__________________
If you argue with an idiot he will drag you down to his level and beat you with experience.

I am not a fast writer.
I am not a slow writer.
I am a half-fast writer.

-Robert Asprin
killians45 is offline  
Old 07-22-2004, 10:02 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 15
Default

whats your o/s? xp should handle it. itll think it was one big upgrade.
4-D Racing is offline  
Old 07-22-2004, 10:09 PM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 492
Send a message via AIM to ThePCmaN
Default

yea.. i have Windows XP Professional...
__________________
<center>
<font color =\"blue\"><b><u>
AmD > Intel</u></b></font>
</center>
ThePCmaN is offline  
Old 07-22-2004, 10:09 PM   #5 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 3,247
Default

XP has problems with certain MBD and requires chipset drivers. Not often, and it usually does a good job intergrating, but it can happen.
__________________
If you argue with an idiot he will drag you down to his level and beat you with experience.

I am not a fast writer.
I am not a slow writer.
I am a half-fast writer.

-Robert Asprin
killians45 is offline  
Old 07-22-2004, 10:11 PM   #6 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 492
Send a message via AIM to ThePCmaN
Default

so i might need like a CD to get it to work... what would the CD be ?
... a lil confused!
__________________
<center>
<font color =\"blue\"><b><u>
AmD > Intel</u></b></font>
</center>
ThePCmaN is offline  
Old 07-22-2004, 11:03 PM   #7 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 558
Default

I've heard that if there are too many things that change at once, you have to reactivate XP. Macro$haft doesn't want you activating a copy, then ghosting it to multiple other computers.
__________________
<img src=\"http://gfx.statgfx.com/old/folding.cgi?&username=hilowe&teamid=12864&trans=ye s&template=fah_original&.jpg\" alt=\"www.Statgfx.com\" />
hilowe is offline  
Old 07-22-2004, 11:08 PM   #8 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 546
Default

Quote:
Originally posted by hilowe
I've heard that if there are too many things that change at once, you have to reactivate XP. Macro$haft doesn't want you activating a copy, then ghosting it to multiple other computers.
Yup I had to reactivate it after i changed the .inf file through msconfig.
__________________

Musjunk22 is offline  
Old 07-22-2004, 11:38 PM   #9 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 492
Send a message via AIM to ThePCmaN
Default

well.. now im really confused!!! maybe i shouldnt have posted this thread!! so if i put in a new motherboard, CPU, and RAM... ill have to format my harddrive and reinstall my OS n **** ??
__________________
<center>
<font color =\"blue\"><b><u>
AmD > Intel</u></b></font>
</center>
ThePCmaN is offline  
Old 07-23-2004, 12:23 AM   #10 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,349
Default

no, he's talkin about the cd with the MBD chipset drivers that comes with your mobo.
__________________

jolancer is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.