Won't boot after install new Radeon 7500 - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-02-2004, 02:59 AM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 9
Default

ok
__________________

costanza is offline  
Old 10-02-2004, 03:01 AM   #12 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 9
Default

cool
__________________

costanza is offline  
Old 10-02-2004, 03:07 AM   #13 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 9
Default

If you look back a few replys I am illiterate to the video card world, so that is why I am asking you folks that are extremely familiar with these kind of problems that may occure. I don't understand the techie lang you are speaking. But I thank you for helping anyways.
costanza is offline  
Old 10-02-2004, 03:09 AM   #14 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 9
Default

Thanks Kramer
__________________

costanza is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.