windows xp boot problems - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-14-2004, 06:24 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 1
Default windows xp boot problems

i just upgraded to a dfi nforce2 ultra-al and when i boot xp it will show the boot screen, turn off my monitor completely for about 10 seconds, then show the wecome screen and proceed to xp. my old comp used to just flash from the boot to the welcome screens. i want to find out why it is turing my monitor off then booting.

specs:
DFI nforce2 ultra-al
512 geil pc3200
2500+ @ 3200+ (11 x 200)
radeon 9800 pro
audigy 2 zs for logitech z680s
wd 80 gig special ed.
500 watt psu
KDS 17" flat panel
__________________

digitalrainman is offline  
Old 03-14-2004, 09:13 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,543
Default

It might have somthing to do with conflicts between the graphics card and the CPU but im not sure. If everything works i wouldnt worry, but if there are some things that do not work, ask some more questions.
__________________
15'' Macbook Pro
Intel Core 2 Duo 2.16ghz
x1600 128MB
1GB DDR2 SDRAM
Windows XP/Mac OSX 10.5


No longer a Guru of games...
GameGURU is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.