windows question - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-08-2005, 02:58 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 43
Default windows question

Hello I have a question about the OS Windows XP, home or pro.
How many times can that os be used or it is it only allowed 1 os for each different computer, so say I just bougth windows xp pro and I have 3 computers with no os can I use that one disk on all of my computers or no?
__________________

Turfon is offline  
Old 08-08-2005, 03:01 PM   #2 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 69
Default

you can once you dont use the rest of them to surf the internet. that was the advise given to someone the person had a post exactly like this one.
__________________

__________________
|<®Ã‚Z{-
kraze_101 is offline  
Old 08-08-2005, 03:02 PM   #3 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,327
Send a message via AIM to Flanker
Default

It can only be used once for one computer. After you've used it, though, you can buy another liscense, and I believe, use the same CD for another installation. Although it might just be cheaper to buy another CD as a bargain, than to buy another $100 liscense.
Flanker is offline  
Old 08-08-2005, 06:08 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 711
Default

well unless you have a corperate edition of windows xp pro then u can use the same cd key on every computer and surf the web without having to register the cd key
__________________

IYAOYAS...lol
æArchOAngelæ is offline  
Old 08-08-2005, 06:24 PM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 769
Default

You can use the same key on as many pcs as u want, i use to run one licence on 3 computers. You will not be able to activate it over the internet but if you do it over the phone they will give u the code u need.
__________________
Sprooty is offline  
Old 08-08-2005, 06:41 PM   #6 (permalink)
Master Techie
 
RicoDirenzo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 2,102
Default

And when they ask you how many puters you are loading your OS onto you have to prevaricate (lie), just say one. I refuse to buy more than one copy of os for my several computers in my home. Bill Gates can kiss my grits!!!!!!!!

Edit: You can activate it 3 times before it refuses your key. Then you call. It is particularly disturbing to me that I have to call several times a year on the puter in my recording studio as I am constantly upgrading and changing hardware. Microsoft's creating this rediculous problem by creating a OS that goes braindead after significant hardware changes. Assinine!!!!!!
__________________

__________________
Noli Nothis Permittere Te Terere!!
EVGA 680i, Dual EVGA 8800GT'S (650/950), 4 gigs OCZ DDR2 1066, Intel Q9450 at 3.8 Ghz, Koolance Water Cooled, Dual Plextor16x DL DVD+/-RW. Dual WD 250gb 16mb Cache Sata 3.0. 3DMark06 score = 19,168.
RicoDirenzo is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.