Winchester or not, how to find out? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-23-2005, 08:05 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 82
Default Winchester or not, how to find out?

Hello everyone.
I have what seems a problem to me. I bought what supposedly was supposed to be an Athlon 3500 Winchester. But somehow I have many doubts about that being an actual winchester. How can I find that out excatly? I tried searching for pictures of both to maybe a find some kind of a number on the proc to compare to mine, but all the pictures I find seem to have slightly different numbers.
Thanks very much for any info!
__________________

Person is offline  
Old 01-23-2005, 08:15 AM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Well if you have it installed and running in your motherboard just run CPU-Z

If it's .09u it's winchester, if it's .13u it's newcastle.
__________________

Nubius is offline  
Old 01-23-2005, 08:17 AM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 82
Default

Thanks for letting me know of the program, googled and downloaded. It indeed is a winchester.
Thanks very much!
Person is offline  
Old 01-23-2005, 08:21 AM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Yup, NP
Nubius is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.