Why so freakin' long? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-21-2005, 11:12 AM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 900
Default Why so freakin' long?

I just installed HL2 and CS:S. When I try to play CS:S, a window pops up that says "Updating Counter-Strike: Source" and gives the update time as 106 minutes. Why is it so long? I have Cox broadband, not dial-up or anything, so I have no clue why. Any help?
__________________

__________________
Jesus said to him, "I am the way, the truth, and the life; no one comes to the Father but through me". -John 14:6
PizzatheHut06 is offline  
Old 05-21-2005, 11:24 AM   #2 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,433
Default

Its not u. Steam is a stupid program that valve uses to "validate" ur files b4 u play. Hacker protection. DOnt worry, its just a 1st time thing. From now on, it will instantly start up after first time
__________________

__________________





-AMD Athlon 64 3200+ Winchestor
-MSI K8N Neo4-F
-Sapphire Radeon X850 XT
-2x 1024 Corsair XMS Pro

<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"><input type=\"submit\" name=\"submit\" value="Search!"></form> Search TF before you post!
dhw200 is offline  
Old 05-21-2005, 11:28 AM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 900
Default

I'm re-installing it, but I don't remember that super-long update thing. HL2 took about 5 minutes, which I understand, but this 106 minute crap is ridiculous.
__________________
Jesus said to him, "I am the way, the truth, and the life; no one comes to the Father but through me". -John 14:6
PizzatheHut06 is offline  
Old 05-21-2005, 11:28 AM   #4 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,433
Default

dont reinstall it! ull have to sit through it again

for me, HL 2 was about 2 hours and CS Source was 1
__________________





-AMD Athlon 64 3200+ Winchestor
-MSI K8N Neo4-F
-Sapphire Radeon X850 XT
-2x 1024 Corsair XMS Pro

<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"><input type=\"submit\" name=\"submit\" value="Search!"></form> Search TF before you post!
dhw200 is offline  
Old 05-21-2005, 11:36 AM   #5 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

Well it's sending alot of LARGE files across your line.

That's a bit long, but nothing to complain about

You can right click on steam > monitor and see how much network useage it's using.

Steam is on a 16 gigabit connection that is rarely going above 50% but it also try's to not hog all your bandwidth.
DJ-CHRIS is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.