Why Me!!!! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-17-2005, 07:43 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 110
Send a message via AIM to Satan666
Exclamation Why Me!!!!

I always seem to have very bad luck when it comes to computers, i just bought a 512 3200 and i add it in with my 256, i right click my computer and then whent to properties to see if the ram added but it didnt, it said i have 512!!!!, its sapouse to be 768. Why is it like this, plz help me
__________________

Satan666 is offline  
Old 06-17-2005, 07:44 PM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 110
Send a message via AIM to Satan666
Default

oh yea my cpu is celeron 2.7 and my 256 ram is pc2700.
__________________

Satan666 is offline  
Old 06-17-2005, 07:44 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 584
Send a message via ICQ to daappleby
Default

is it the same speed as the 256 that is alreay there?
__________________

Help us Help you:

1) <b>RTFM</b>
2) Search TF using <b>more than one</b> keyword or combination of words
3) Post specific details. We need your computer specs, your OS, and any details from the error messages you get.
daappleby is offline  
Old 06-17-2005, 07:45 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 110
Send a message via AIM to Satan666
Default

no its not, 256=pc2700, 512=3200
Satan666 is offline  
Old 06-17-2005, 07:45 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,363
Default

I think you maxxed your mobo out.
__________________

Quote:
Ricer: from the latin word Ricarius meaning to suck at everything you attempt.
desiboi is offline  
Old 06-17-2005, 07:46 PM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 110
Send a message via AIM to Satan666
Default

what do you mean?
Satan666 is offline  
Old 06-17-2005, 07:47 PM   #7 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 584
Send a message via ICQ to daappleby
Default

take out the 256 and see if it works.
__________________

Help us Help you:

1) <b>RTFM</b>
2) Search TF using <b>more than one</b> keyword or combination of words
3) Post specific details. We need your computer specs, your OS, and any details from the error messages you get.
daappleby is offline  
Old 06-17-2005, 07:48 PM   #8 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 110
Send a message via AIM to Satan666
Default

ok ill do that brb
Satan666 is offline  
Old 06-17-2005, 07:51 PM   #9 (permalink)
Monster Techie
 
ATIRAGEPRO's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 1,400
Send a message via AIM to ATIRAGEPRO Send a message via Yahoo to ATIRAGEPRO
Cool "Number6 is bad Cheeeeeeeeeeee......"

Yes. you did max it the hell out. Try to down the clock speed on the CPU also.

Either that or you could try changing your SCREENNAME for Satan sake!
__________________


Quote:
Originally posted by bonehelm
WTF ROFLMAO !!!! WTF OMFG LOL !!!! PARDON THE ****KING CAPS IM SO ROFL NOW !!!

I just found out I\'ve been using direct X 8.1 since its out.
He who knows when enough is enough will always have enough... - Lao Tzu
ATIRAGEPRO is offline  
Old 06-17-2005, 07:52 PM   #10 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 584
Send a message via ICQ to daappleby
Default

all mobos have a maximum ram limit. Yours maybe 512. and it may not support that ram speed you may have to take it back and just get another stick of what you have.
__________________

__________________

Help us Help you:

1) <b>RTFM</b>
2) Search TF using <b>more than one</b> keyword or combination of words
3) Post specific details. We need your computer specs, your OS, and any details from the error messages you get.
daappleby is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.