Why I will only buy Logitech - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-28-2009, 03:11 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Runfox's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 186
Default Why I will only buy Logitech

I have an old Logitech MX revolution mouse , don't know how old it is. My son gave it to me but he lost the USB receiver. Logitech sent me a new one, mouse would not connect to that receiver, they sent me a replacement, still wont connect. Just got off the phone with them, they conclude the mouse is bad, and offered me another MX revolution or an upgrade to its replacement , the Performance mouse MX , NO COST!!! Now tell me if that's not awesome, a new upgraded mouse , for free no cost, and I don't know how old my old one is nor do I have any receipt for it.

Got to love a company with service like that!!!
__________________

Runfox is offline  
Old 12-28-2009, 03:22 PM   #2 (permalink)
Lady Techie
 
Yami's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: UK
Posts: 7,772
Default Re: Why I will only buy Logitech

Wow, that's really good! O_o
__________________

__________________
Desktop i5-4440 - ASRock Z77 Extreme4 - EVGA GTX970 - 4x4GB 1600MHz - Samsung 850 EVO 250GB - Be Silent Base 800 - 3TB+1TB+1TB+640GB
Laptop i7-3740QM @ 2.7GHz, 2x4GB 1600Mhz, GT640M, OCZ Agility 3 120GB
Smartphone Galaxy S7 Edge

LinkedIn Kiera Mitchell
Yami is offline  
Old 12-28-2009, 03:56 PM   #3 (permalink)
Techie Beyond Description
 
MindoverMaster's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: /home
Posts: 12,212
Send a message via MSN to MindoverMaster
Default Re: Why I will only buy Logitech

I had a similar occurrence about a year ago.

I had a Logitech G5 mouse. The right mouse button wouldn't "click", a spring in there broke or something. I emailed them a request to fix it. A week later, I got a replacement from them. I opened up a box, and it was a G5 v2! Free of charge.
__________________
Neowin.net Steam Account
MindoverMaster is offline  
Old 01-08-2010, 04:29 PM   #4 (permalink)
I don't overclock
 
Fat.Clown's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: offline
Posts: 3,326
Default Re: Why I will only buy Logitech

blah...... no luck here w/ my G15
Fat.Clown is offline  
Old 01-08-2010, 05:31 PM   #5 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,507
Default Re: Why I will only buy Logitech

I've had good luck with their customer service so far. I had a problem with a gamepad I bought from them a while ago, and called them because it wasn't being recognized under Windows on any USB port...so they sent me a new one for free.
__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Quick check before i buy.. Joeyboy New Systems | Building and Buying 4 08-16-2008 07:06 AM
Z5500 Logitech Speakers? SiZcO System Upgrades 2 02-06-2008 11:47 AM
Mic (Logitech) doesnt work with sound card (Realtek)? midniter Laptops and Notebooks 2 09-14-2007 11:42 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.