where di clawhammer go? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-09-2004, 05:24 PM   #11 (permalink)
Monster Techie
 
ATIRAGEPRO's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 1,400
Send a message via AIM to ATIRAGEPRO Send a message via Yahoo to ATIRAGEPRO
Lightbulb "The Omega Strain..."

Hey! I never thought of that before... ..... NaahhhI have enough Jelouse people to deal with allready... :snob: :money:
__________________

__________________


Quote:
Originally posted by bonehelm
WTF ROFLMAO !!!! WTF OMFG LOL !!!! PARDON THE ****KING CAPS IM SO ROFL NOW !!!

I just found out I\'ve been using direct X 8.1 since its out.
He who knows when enough is enough will always have enough... - Lao Tzu
ATIRAGEPRO is offline  
Old 07-09-2004, 06:13 PM   #12 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,543
Default

ok...i need help here...
__________________

__________________
15'' Macbook Pro
Intel Core 2 Duo 2.16ghz
x1600 128MB
1GB DDR2 SDRAM
Windows XP/Mac OSX 10.5


No longer a Guru of games...
GameGURU is offline  
Old 07-09-2004, 07:21 PM   #13 (permalink)
ag3
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,536
Default

Perhaps it has been backordered?... I don't know if they would take it off the site if that were the case...
__________________

ag3 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.