What's you total HD capacity? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
View Poll Results: What do you think of my new sig
Good 4 44.44%
Needs improvement 5 55.56%
Voters: 9. You may not vote on this poll

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-07-2005, 03:43 AM   #1 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Post What's your total HD capacity?

I just bought an 80GB Hitachi 7200 U133 HD (loaned some money), and I now have a total of 120GB storage. (Will install the disk tonight)

I was wondering how much total hard disk capacity you all have.
__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 02-07-2005, 03:48 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 1,714
Default

250GB + 40GB + 20GB
__________________

__________________
<SMALL><font color=\"blue\">Desktop
AMD Athlon 64 3000+ Winchester @ 2000MHz
MSI K8N Neo4 nForce4 Ultra
ThermalTake Tsunami Dream Black w/ Side Window
Antec Neopower 480W
Maxtor 250GB SATA + Seagate 200GB SATA
Patriot 2GB (2x1024) PC3200
NEC ND-3520A DVD+/-RW
Dell 2005FPw 20.1\" Widescreen LCD
ATi Radeon x800XT
-----------
Avatar - Infiniti G35
</font>
koldapu is offline  
Old 02-07-2005, 04:47 AM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
willsko87's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Melbourne, Australia
Posts: 1,240
Default

40GB + 80GB = 120GB
__________________
http://www.aflonline.com.au



willsko87 is offline  
Old 02-07-2005, 05:24 AM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

80gb + 80gb + 20gb = 180gb
Nubius is offline  
Old 02-07-2005, 06:19 AM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
aj2003's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,094
Default

2 seagate 120gig SATA drives give a nice raid0 setup
__________________
AMD x2 5000+ black edition at 3.3GHZ zalman cnps 9700-NT
Gigabyte GA-M57SLI-S4 motherboard
3072mb: OCZ ddr800 gold
2x 7800GTX in SLI for 20" viewsonic
OCZ 600watt power supply
www.angelic-accessories.co.uk - plug for my gfs site
aj2003 is offline  
Old 02-07-2005, 06:24 AM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 1,714
Default

Quote:
Originally posted by aj2003
2 seagate 120gig SATA drives give a nice raid0 setup
good choice getting reliable drives in a risky setup
__________________
<SMALL><font color=\"blue\">Desktop
AMD Athlon 64 3000+ Winchester @ 2000MHz
MSI K8N Neo4 nForce4 Ultra
ThermalTake Tsunami Dream Black w/ Side Window
Antec Neopower 480W
Maxtor 250GB SATA + Seagate 200GB SATA
Patriot 2GB (2x1024) PC3200
NEC ND-3520A DVD+/-RW
Dell 2005FPw 20.1\" Widescreen LCD
ATi Radeon x800XT
-----------
Avatar - Infiniti G35
</font>
koldapu is offline  
Old 02-07-2005, 06:46 AM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
aj2003's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,094
Default

true lol. Ive had it fail on my once something about a missing ntldr file but luckly it was the day before my new setup arrived (i used these hdds in last system)
__________________
AMD x2 5000+ black edition at 3.3GHZ zalman cnps 9700-NT
Gigabyte GA-M57SLI-S4 motherboard
3072mb: OCZ ddr800 gold
2x 7800GTX in SLI for 20" viewsonic
OCZ 600watt power supply
www.angelic-accessories.co.uk - plug for my gfs site
aj2003 is offline  
Old 02-07-2005, 06:51 AM   #8 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 976
Default

See sig.
__________________
AMD X2 4400+ Toledo 1MB/Asus A8N-SLI Deluxe/2GB Kingston HyperX/SLI Gigabyte 7800 GTX 256MB/Creative SB Audigy 2 ZS Plat w/ Creative Inspire 6.1 speakers /180GB Hitachi PATA/19\" AG Neovo F-419 LCD/OCZ PowerStream 600W PSU/WinXP Home SP2
DoomUK is offline  
Old 02-07-2005, 08:41 AM   #9 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 821
Default

80gb + 0gb + 0gb = 80gb.
Man, I feel so primitive. Everyone is got at least 120gb, and I''m over here living small.
Regulus is offline  
Old 02-07-2005, 08:45 AM   #10 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

I had 18GB in total before I got the 40GB
a few weeks ago.

EDIT: Well, I am gonna install the new Hdisk+partition+re-install XP.

Later

__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.