What's Goin On!? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-12-2005, 06:54 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 39
Send a message via AIM to bgrunner08 Send a message via Yahoo to bgrunner08
Question What's Goin On!?

I just built a new PC and when I press the power button, the PC turns of for about 6 seconds then turns off. Nothing is displayed on the screen, but you can hear the HD starting up. My system specs are:

Abit Kv8 PRO-3rd Eye
AMD Athlon 64 3000+
XGI Volari V8
Thermaltake SilentPurepower 480W
Lite-On DVD/CD drive
NEC DVD/RW drive
__________________

bgrunner08 is offline  
Old 07-12-2005, 06:56 PM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 32
Default

Do you hear the fans turning? (all of them : cpu, psu and maybe case)

If not, it might be that the computer is heating up...
__________________

quiet_rush is offline  
Old 07-12-2005, 07:00 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 39
Send a message via AIM to bgrunner08 Send a message via Yahoo to bgrunner08
Default

The CPU, PSU, and all case fans turn. Case light light up too and the fan lights.
bgrunner08 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.