Whats with DFI - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-12-2005, 07:05 PM   #11 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Because these newer boards require a lot of power especially since these can run a SLI setup....the extra power also helps for stability.. If you look near the top PCI-E card there's also a floppy connector....my friend uses a 20pin PSU and only plugs in that molex connector and it works fine....I believe you only need that floppy connector if you were running SLI.
__________________

Nubius is offline  
Old 05-12-2005, 07:06 PM   #12 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,885
Default

To supply power to the PCIe slots....
__________________

c0rr0sive is offline  
Old 05-12-2005, 07:07 PM   #13 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,363
Default

It has 2 PCI-E slots you mean.
__________________

Quote:
Ricer: from the latin word Ricarius meaning to suck at everything you attempt.
desiboi is offline  
Old 05-12-2005, 07:08 PM   #14 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,107
Send a message via AIM to Counter-Strike
Default

And I don't see what your doing look at next-gen MoBo's with those specs listed in your profile.

DFI is built for gaming, which is what most of us make our rigs for.
__________________
<img src=\"http://img175.imageshack.us/img175/5743/sig9cd1.gif\" border=\"0\">
Check out www.advancedgeeks.com Great new forum!
Counter-Strike is offline  
Old 05-12-2005, 07:08 PM   #15 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

No.........he means PCI because it DOES have two PCI slots.....hence why he said "only"

yes it does have two PCI-E slots but he was referring to PCI

EDIT:
Quote:
DFI is built for gaming, which is what most of us make our rigs for.
DFI is built for overclocking.....not gaming....you can 'game' with any board as long as it runs it's specs
Nubius is offline  
Old 05-12-2005, 07:08 PM   #16 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,433
Default

I would have gotten a DFI, but i was uneducated, and got an MSI. O well, could do worse
__________________





-AMD Athlon 64 3200+ Winchestor
-MSI K8N Neo4-F
-Sapphire Radeon X850 XT
-2x 1024 Corsair XMS Pro

<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"><input type=\"submit\" name=\"submit\" value="Search!"></form> Search TF before you post!
dhw200 is offline  
Old 05-12-2005, 07:13 PM   #17 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

We've all bought stuff on uneducated grounds...stupid me when first learning about water cooling never though of piecing your own kit together, I thought you just bought a good kit if you could afford it....bought the bigwater =/

I was trying to sell it for $100 with the 2nd radiator, but I think I'm going to have to knock it down even more just to get the shyte gone.

$85, complete kit, tubing cut, nozzle broke but sealed....with 2nd radiator.....shameless plug to sell something I know Anyone!! Anyone!?! Takers!?!
Nubius is offline  
Old 05-12-2005, 07:14 PM   #18 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Sep 2004
Location: Syracuse, NY
Posts: 518
Send a message via AIM to Joeisalsocool
Default

Haha, so true Nubius, Check the sig, Its really an eMachines, just in a different case. I toasted my P4, so now I must revert to this hunk for the time being.
__________________
Joeisalsocool is offline  
Old 05-12-2005, 07:16 PM   #19 (permalink)
Monster Techie
 
idiotec's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,748
Default

You got to love the TNT card though Had one of those for a loooong time....
__________________

BE HEARD - Techonvent
DS3 | E6400 - 3.2GHz 24/7 | 2GB OCZ PLat. PC6400 | 6800GT | Zippy 460W
What the world needs is more geniuses with humility, there are so few of us left.
idiotec is offline  
Old 05-12-2005, 07:32 PM   #20 (permalink)
Wizard Techie
 
HAVOC's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Milford, Connecticut
Posts: 4,218
Send a message via AIM to HAVOC Send a message via Yahoo to HAVOC
Default

DESIBOI - I can't stop laughing at your SIG and i've seen it like 1500 times now... Too funny...

But, anyway... Yeah DFI hands down. And as Nubius pointed out yesterday, they are releasing a board with AGP 8x-4x. Which should be a great addition to their line-up.
__________________

HAVOC is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.