What are your system specs? - Page 47 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-05-2007, 11:07 PM   #461 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

Nice build

I would've saved a little money by getting a 19" Monitor, E6300, and more RAM.
__________________

talldude123 is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2007, 11:48 PM   #462 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 5
Default

Yeh i was considering the E6300 but it wanted to 4mb cache. I figured it was only $100 difference. The monitor, mouse and keyboard I took from my old computer lol so i haven't changed that yet.
__________________

kmarshall is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2007, 08:09 AM   #463 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default

is pentium d dual core? if it is is celeron d? and if 1 is and 1 is not, why is taht, tey have same label except taht celeron/pentium part.........
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2007, 11:24 PM   #464 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

celeron D is not dual core. Pentium D is.
__________________
Apokalipse is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2007, 11:30 PM   #465 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

Quote:
Originally posted by vernong1992
is pentium d dual core? if it is is celeron d? and if 1 is and 1 is not, why is taht, tey have same label except taht celeron/pentium part.........

Pentium and Celeron are the codenames.

Pentium D is dual-core. It's the superior of the Celeron. The Celeron and Celeron D are bargain-basement processors. The "D" means it has a slightly faster system bus, that's it.
talldude123 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2007, 07:40 AM   #466 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default

so like teh pentium d is like the celeron of dual cores now? core 2 duo being the pentium.....
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2007, 11:49 AM   #467 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

Yep.

Pentium D is still good, but the Core Duo and Core 2 Duo are the fastest.
talldude123 is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2007, 04:02 PM   #468 (permalink)
Content Team
 
revenge2's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: earth
Posts: 360
Default

lol i have a $|-|!+y pc (but it still gets the job done!)


intel celeron 1.1 ghz
ram 256
graphics 128mb nvidia- doesnt work tho(lol)
HDD:40gb
15" screen
cd reader
revenge2 is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2007, 09:07 PM   #469 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

That's like my friend's computer.

He has a Dell Dimension 2100, and it's specs are:

Intel Celeron 900Mhz
256MB RAM
Windows 98SE
20GB HD
Intel 810 Onboard
48X CDROM
17" Dell CRT (the only good thing )
talldude123 is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2007, 11:46 AM   #470 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 10
Send a message via Yahoo to the_binary_soul
Default

Hey, here my comp

Asus A8N SLI - Deluxe
AMD Athlon 64 3800+ X2 @2.3Ghz currently
2x 512mb Geil DDR400
2x Western Digital 200gb SATA
Foxconn Geforce 7950GT @ 605/800 (I believe, I will double check when I get home)
M-Audio Delta 1010LT
Seasonic S12 600w
Zalman cnps9500
Zalman passive chipset cooler ( I bought the mobo when it first came out and the chipset cooler was terrible. I'm hoping to upgrade to the newer version with the built in heatpipe cooler soon since the passive cooler blocks my second PCI-e 16x slot from any large card)
80mm Thermaltake Smartfan
80mm Generic fan
Modified Soyo Dragon Case
__________________

the_binary_soul is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.