What are your system specs? - Page 34 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-04-2006, 03:27 AM   #331 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default

2nd'd, post your motherboard
__________________

__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2006, 05:28 AM   #332 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

i was under the impression multi-processor support was stripped from the pentium 4 series and left only for the xeons. there is no use having a dual cpu motherboard if the processor does not have multi-cpu support. i could be wrong though in which case i apologise

edit: also surpisingly enough the latest EE dual core is clocked at *drumroll* 3.73ghz :/
__________________

Nitestick is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2006, 12:58 PM   #333 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 245
Default

I bought my procs before dual-core came out...BTW, my mobo is a custom one from a website that went belly up that made custom motherboards...Their URL WAS: http://www.custommobo.com
jdhore1 is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2006, 03:58 PM   #334 (permalink)
Master Techie
 
uzi9mm's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Horseheads, NY
Posts: 2,553
Default

Quote:
Originally posted by waynejkruse10
its very possible he does have a dual cpu config, they exist uzi.
They dont exist. no such thing as a dual CPU Extreme Edition/Pentium 4 setup. I know what i am talking about......


And jdhore1 your full of BS... That domain has not been used in the past 2 years, I did a whois history check which I can go up to 2 years back..... And no records were found, now.... are you going to lie to us telling that your CPU is more than 2 years old????
__________________
INTEL i7 930
ASUS P6X58D
3x2gb Corsair Dominators
EVGA GTX 480
CORSAIR 850-HX
uzi9mm is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2006, 04:58 PM   #335 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default

Quote:
I bought my procs before dual-core came out...BTW, my mobo is a custom one from a website that went belly up that made custom motherboards...Their URL WAS: http://www.custommobo.com
Now thats just stupid

Quote:
They dont exist. no such thing as a dual CPU Extreme Edition/Pentium 4 setup. I know what i am talking about......
You arnt stupid, you know what you are talking about. Wow!

Im sure there is one out there, somewhere in the big wide world...

__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2006, 05:03 PM   #336 (permalink)
Master Techie
 
uzi9mm's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Horseheads, NY
Posts: 2,553
Default

xeon motherboard..... nice try....
__________________
INTEL i7 930
ASUS P6X58D
3x2gb Corsair Dominators
EVGA GTX 480
CORSAIR 850-HX
uzi9mm is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2006, 11:14 PM   #337 (permalink)
Monster Techie
 
TheOtis's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Planet Earth.
Posts: 1,274
Send a message via AIM to TheOtis
Default

snaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap

unless jdhore just posted a wrong link and everyone else is wrong then he will forever be made fun of on this forum.
__________________
Back on being mobile - ASUS G551- 15.3" 1080p - Core i7 4710HQ - GTX 860M - 16GB DDR3 1600 - 512GB Samsung 850 Pro - Steam ID: TheOtis
TheOtis is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2006, 09:44 AM   #338 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

in response to jdhore claiming he has a custom motherboard i would like to re-iterate

Quote:
i was under the impression multi-processor support was stripped from the pentium 4 series and left only for the xeons. there is no use having a dual cpu motherboard if the processor does not have multi-cpu support.
Nitestick is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2006, 10:40 AM   #339 (permalink)
Super Techie
 
Chazzer3's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: North West, UK
Posts: 449
Send a message via AIM to Chazzer3
Default

AMD64 X2 4200+
MSI K8N Neo4
2048mb Corsair DDR400 RAM (Dual Channel)
Seagate Barracuda 7200.9 200GB S-ATA HDD
Gainward Bliss 6800GS 'Goes Like ****' 512mb 1.4ns Graphics
IDE Pioneer DVDRW 16x
Thermaltake Tsunami Dream
Taurus 430W PSU
+Wireless LAN, Firewirex4 PCI

Periphs:

Logitech S510 Cordless Desktop, (Awesome )
Dell E196FP 19" Monitor, (Again, Awesome!)
JBL Creature II Speakers (2.1)
Amacom Ext. HDD

That's about it. There's a pic of it in the Show your system thread!

Charlie -
Chazzer3 is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2006, 02:05 AM   #340 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default

the sig says it all, but ill explain my craptastic hp pavilion neways

its my current project, i snagged it from a trash can behind a local high school. it had a bad psu and was gutted(except for dvd, rw, and hd) had no os installed, but had all,(i mean all of em) 3 system restore disks. so all i did was run down to best buy and bought a matx psu(the original was a fried 140 or somethin watt brick, now i have a 250 watt, but the only prob was its a matx case that uses a atx(not a typo, an matx case with a atx psu) psu, so i had to go get an adapter. and got it running, its pretty good, but these onboard graphics suck, so im in the process of upgrading the mobo and the hd(as soon as i get $$$) but i like the case because of its flexibility. it had no ram so i had to scavage the trash yet again and find some ram( found 2 matching 128 mb cards). and that is how it sits right now. i want to get it set up to at least play halo and some stuff, but till then i have to stick with this craptastic game from the mid 90's called mechwarrior(the first one)
__________________

__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.