What are your system specs? - Page 33 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-03-2006, 01:48 AM   #321 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 245
Default

My Main System:
2-Intel P4 EE 3.73GHz processors overclocked to 3.9
3GB DDR PC4200 RAM
4-Hitachi 7K500 500GB 7200RPM HD's
ATI X1900 XTX
Nvidia Geforce 7900GTX
Plextor DVD Burner
Plextor PlexWriter CD Burner
LiteON DVD-ROM drive
850 Watt PC Power & Cooling PSU

Good Laptop:
Intel P4 3.4GHz
1GB DDR RAM
2-100GB 5400RPM laptop HD's
Nvidia 7800GTX Mobile
Dual DVD Burners

Crappy Laptop:
Dell Inspiron 1000
Intel Celeron 2.2GHz
512MB DDR RAM
30GB 4200RPM HD
Integrated 64MB graphics
DVD/CD-RW

Server:
Intel P4 3.2GHz
2GB DDR RAM
3-Hitachi 7K400 400GB 7200RPM HD's & 1 Maxtor 300GB HD
ATI Radeon 9700 Pro
Sony DRU-710A DVD Burner

MythTV Box:
Intel P4 3.06GHz
1GB DDR RAM
3-Maxtor 300GB HD's
ATI X800 XT All-In-Wonder
Plextor DVD Burner
__________________

jdhore1 is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2006, 02:44 AM   #322 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2006
Location: Melbourne, Australia
Posts: 95
Default

Current PC

AMD Athlon 2.4 Thunderbird
Gigabyte Mobo
1gb DDR Ram
80GB Samsung HDD
30GB WD HDD
Hercules Geforce 2MX 32mb (ROFL!, my GF4 Ti Died.)
Soundblaster Live Value
5.1 Cambridge Soundworks Speakers
Pioneer DVR109 DVD Burner
Pioneer DVD Rom
Crappy Case & PSU
Samsung 17" Flat Screen CRT

Building Right Now

Tt Tsunami Case (Silver)
Antec Truepower 2 550 PSU
Asus A8N-SLI Deluxe Mobo
AMD Athlon 64 X2 +4200 Stock HSF
XFX GF7900 GTX 512mb (Soon to be x2)
2mb Corsair Value DDR (x2 1mb)
WD Sata 200GB HD 7200rpm
Pioneer DVR111D DVD Burner (Silver)
Logitech 7.1 Speakers
Soundblaster 2 Audigy ZS
Cordless Logitech Rechargeable Mouse
Cordless Logitech Keyboard
__________________

__________________
Asus A8N SLI Deluxe // AMD64 X2 4400+ Toledo // Antec True Power 2.0 550w // Tt Tsunami Case (Silver) // 2GB Nanya DDR400 // Leadtek Geforce 7900GTX 512mb // X2 WD 320GB SATA HDD // Pioneer DVR111D // Genuine Windows Vista Home Premium //
cub1971 is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2006, 06:33 PM   #323 (permalink)
Master Techie
 
uzi9mm's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Horseheads, NY
Posts: 2,553
Default

Quote:
Originally posted by jdhore1
My Main System:
2-Intel P4 EE 3.73GHz processors overclocked to 3.9

You mean HT? not 2.
__________________
INTEL i7 930
ASUS P6X58D
3x2gb Corsair Dominators
EVGA GTX 480
CORSAIR 850-HX
uzi9mm is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2006, 09:16 PM   #324 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 245
Default

It IS HT, but i have HT disabled and i have 2 physical processors
jdhore1 is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2006, 09:19 PM   #325 (permalink)
Master Techie
 
uzi9mm's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Horseheads, NY
Posts: 2,553
Default

2 physical cores. 1 cpu.
__________________
INTEL i7 930
ASUS P6X58D
3x2gb Corsair Dominators
EVGA GTX 480
CORSAIR 850-HX
uzi9mm is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2006, 11:43 PM   #326 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 245
Default

i know what Dual-Core is, i know what Hyper-Threading is...I have 2 CPU's
jdhore1 is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2006, 11:45 PM   #327 (permalink)
Master Techie
 
uzi9mm's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Horseheads, NY
Posts: 2,553
Default

2 cpu's would mean that you would have 2 seperate CPU's.........


You have 1 cpu, with 2 cores onboard.
__________________
INTEL i7 930
ASUS P6X58D
3x2gb Corsair Dominators
EVGA GTX 480
CORSAIR 850-HX
uzi9mm is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2006, 01:59 AM   #328 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 245
Default

NO I DO NOT...I HAVE 2 SEPARATE CPU'S
jdhore1 is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2006, 02:52 AM   #329 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default

its very possible he does have a dual cpu config, they exist uzi.
__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2006, 03:12 AM   #330 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 26
Default

Hey jdhore1, can you post what kind of motherboard you are using. Unfortunately you forgot to add that when you posted your specs. That would clear up this 2 CPU confusion.

BTW great setup you got their.
__________________

Scooby is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.