What motherboard do you guys use and do you like its performance?? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-09-2004, 09:49 PM   #11 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

if it's socket 939, go with an Asus A8v or Gigabyte K8NSNXP-939
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Old 10-09-2004, 09:52 PM   #12 (permalink)
ag3
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,536
Default

apokalipse, did you not read what I posted above?
__________________

ag3 is offline  
Old 10-09-2004, 09:55 PM   #13 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

...no I didn't, he must have posted while I was typing
__________________
Apokalipse is offline  
Old 10-09-2004, 09:59 PM   #14 (permalink)
ag3
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,536
Default

I was referring to the latency post.
ag3 is offline  
Old 10-09-2004, 10:02 PM   #15 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

oh that one, no I didn't see that one either
I had this page open while I was browsing another
__________________
Apokalipse is offline  
Old 10-09-2004, 10:13 PM   #16 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 79
Default

cool thanks guys, I may tell my dad to shove it and buy an ABIT or Asus
__________________
MSI P6N SLi 650i Chipset 1033/1333Mhz FSB
eVGA 8800GTX
Intel Core 2 Duo E6400 2.13Ghz
OCZ 1GBx2 PC2-6400
Antec PowerTrio 650W Power Supply
74GB 10,000RPM Raptor SATA
120GB 7,200RPM SATA
Nechen is offline  
Old 10-09-2004, 10:14 PM   #17 (permalink)
ag3
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,536
Default

Quote:
Originally posted by apokalipse
oh that one, no I didn't see that one either
I had this page open while I was browsing another
lol. It happens.
ag3 is offline  
Old 10-10-2004, 04:31 PM   #18 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

I like my mobo, its awesome. Its old but compared to other 200MHz systems thisone really rocks. I am running WinXP and it even runs SoF1!!! It's probably was a high-end mobo back in 1997..lol

10/10!!!
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 10-10-2004, 04:38 PM   #19 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 79
Default

good god Major lol
__________________
MSI P6N SLi 650i Chipset 1033/1333Mhz FSB
eVGA 8800GTX
Intel Core 2 Duo E6400 2.13Ghz
OCZ 1GBx2 PC2-6400
Antec PowerTrio 650W Power Supply
74GB 10,000RPM Raptor SATA
120GB 7,200RPM SATA
Nechen is offline  
Old 10-10-2004, 04:39 PM   #20 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 28
Default

mine is GA-K8VT800M
__________________

Garry is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.