What kinda case you have? - Page 6 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-26-2005, 05:18 AM   #51 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

Quote:
Originally posted by P.P. Mguire
i use the raidmax psu and its working fine for me.
yeah well maybe they are good, but that's just what I've heard
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Old 07-08-2005, 10:49 AM   #52 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

I just received this case. I'm gonna throw my stuff in tonight.

__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 07-08-2005, 11:28 AM   #53 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 262
Send a message via AIM to PC Man Brian
Default

The big HP. Lol...
__________________
PC Man Brian is offline  
Old 07-08-2005, 11:42 AM   #54 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 58
Default

I have the regular run of the mill antec $50 for my AMD and I have a chieftec for my Intel
__________________
P4 3.2 GHz Althon 3200+
Asus Mobo Gigabyte Mobo
1 Gig Ram 1 Gig Ram
Ati 9800 Pro Gigabyte 6600GT
250 Gig Maxtor HD 160 Gig WD HD
upallnighter is offline  
Old 07-08-2005, 11:46 AM   #55 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Sep 2004
Location: Syracuse, NY
Posts: 518
Send a message via AIM to Joeisalsocool
Default

Here's my beast

http://www.techist.com/showthread.php?threadid=61591
__________________
Joeisalsocool is offline  
Old 07-08-2005, 11:48 AM   #56 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 274
Default

I got the ASPIRE X-SUPERALIEN





It also comes with a decent PSU



mgoldb2 is offline  
Old 07-08-2005, 11:51 AM   #57 (permalink)
Him
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 3,190
Send a message via AIM to Him Send a message via Yahoo to Him
Default

I have your run-of-the-mill Antec steel case. It is big though, and nice and sturdy. Plenty of room for mods and large components. No trouble placing my pump, and little trouble placing my radiator.
Him is offline  
Old 07-08-2005, 12:23 PM   #58 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,433
Default

@mgold, if its an aspire PSU, its gonna fall apart. recommend getting a better one
__________________

__________________





-AMD Athlon 64 3200+ Winchestor
-MSI K8N Neo4-F
-Sapphire Radeon X850 XT
-2x 1024 Corsair XMS Pro

<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"><input type=\"submit\" name=\"submit\" value="Search!"></form> Search TF before you post!
dhw200 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.