What device to i need to.... - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-02-2005, 10:45 PM   #11 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Sep 2004
Location: Syracuse, NY
Posts: 518
Send a message via AIM to Joeisalsocool
Default

Your going to need a boat load of space if you want a high quality output. Possibly an external hard drive as well.
__________________

__________________
Joeisalsocool is offline  
Old 05-02-2005, 10:47 PM   #12 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 116
Default

thanks alot guys this forum always comes through
__________________

__________________
Compaq Laptop. Intel P4 3.0 with HT tech.
15.4 inch brightview tech.
ATI 128mb 9600
60GB HD
Wireless
512mb of ram
CD-RW
Alexqd3 is offline  
Old 05-03-2005, 06:30 PM   #13 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 116
Default

One last thing before i order is this a good tuner for capturing videos?

i ask because this doesn't require min. spec for your computer

http://www.kworldcomputer.com/kworld...f/h/vs-tv1531r

of is this one better

http://www2.newegg.com/Product/Produ...82E16815100118
__________________

__________________
Compaq Laptop. Intel P4 3.0 with HT tech.
15.4 inch brightview tech.
ATI 128mb 9600
60GB HD
Wireless
512mb of ram
CD-RW
Alexqd3 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.