Western Digital 2TB is here - Page 4 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-30-2009, 06:30 PM   #31 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,887
Default Re: Western Digital 2TB is here

I have all that, including the 5th Atlantis season, but when I rip them using DVDFab5, a single DVD comes out to around 600MB... Sometimes less, not sure why though.
__________________

c0rr0sive is offline  
Old 01-30-2009, 07:54 PM   #32 (permalink)
Lord Techie
 
Luke's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Fonthill, Ontario, Canada
Posts: 5,601
Send a message via AIM to Luke Send a message via MSN to Luke
Default Re: Western Digital 2TB is here

^it's out on dvd? (or did you aquire it by....other ....means?) well if it is than i know what im buying lol. Anyway, i know this is not the purpose of the thread, but do you just use dvdfab5 to rip them to your computer, or another program aswell to compress? As im thinking about doing it. Apok told me what he used a while ago, but i forget, i believe he said dvdshrink or something of the like.
__________________

__________________
3770K @ 4.7 Ghz H100 Water Cooled | GTX 970 MSI Gold Edition SLI
32GB G.Skill RipJaws (Rendering/ Virtualization) | Corsair 650D | CORSAIR RM1000W w/ White Cable KIt
Samsung 850 Pro 256 GB SSD Boot | OCZ Vertex 3 240GB SSD Secondary | WD Black 1 TB | WD Green 3 TB
Server: Core i7 920 | 8GB RAM | Intel 240gb 730 SSD Boot | 3 x 2TB WD RED | Fractal R4
Luke is offline  
Old 01-30-2009, 08:37 PM   #33 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default Re: Western Digital 2TB is here

Quote:
Originally Posted by luke992006 View Post
^it's out on dvd? (or did you aquire it by....other ....means?) well if it is than i know what im buying lol. Anyway, i know this is not the purpose of the thread, but do you just use dvdfab5 to rip them to your computer, or another program aswell to compress? As im thinking about doing it. Apok told me what he used a while ago, but i forget, i believe he said dvdshrink or something of the like.
DVD Shrink + AnyDVD
and then Daemon Tools to mount the images, and SMPlayer to play them.

AnyDVD works for blu-ray and HD-DVD movies too. And in fact I have to use it for legitimately purchased blu-ray movies on my PC.
__________________
Apokalipse is offline  
Old 01-30-2009, 09:10 PM   #34 (permalink)
Lord Techie
 
Luke's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Fonthill, Ontario, Canada
Posts: 5,601
Send a message via AIM to Luke Send a message via MSN to Luke
Default Re: Western Digital 2TB is here

^ok, thanks, i'll use those things ( i already use daemon tools to mount images so that's fine).
__________________

__________________
3770K @ 4.7 Ghz H100 Water Cooled | GTX 970 MSI Gold Edition SLI
32GB G.Skill RipJaws (Rendering/ Virtualization) | Corsair 650D | CORSAIR RM1000W w/ White Cable KIt
Samsung 850 Pro 256 GB SSD Boot | OCZ Vertex 3 240GB SSD Secondary | WD Black 1 TB | WD Green 3 TB
Server: Core i7 920 | 8GB RAM | Intel 240gb 730 SSD Boot | 3 x 2TB WD RED | Fractal R4
Luke is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.