Western Digital 2TB is here - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-27-2009, 11:42 PM   #1 (permalink)
There and Back again
 
Nukem's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Chattanooga, TN
Posts: 4,402
Default Western Digital 2TB is here

TG Daily - Western Digital launches 3.5" 2TB hard drive

... and the Aussie's got it first.

Mwave Australia: Buy Cheap Western Digital Caviar Green 2TB HDD, 3.5", 7200rpm, 32MB Cache (WD20EADS) in Sydney, Australia Online Computer Store!
__________________

__________________



Dell 4K S2817Q / Logitech Z-680 / Func MS3 Mouse / Corsair K70 LUX rgb
NZXT Source 530 / i5-7600K / Corsair H100i v2 / ASRock Z270 Extreme4
SM951 M2 256GB / 850 evo 1TB / Seagate 2TB / WD 2TB
2x16GB Vengeance LPX DDR4 3000 / evga Classified GTX 980 ti / Seasonic M12II 850W

Nukem is offline  
Old 01-27-2009, 11:54 PM   #2 (permalink)
 
Join Date: Nov 2006
Location: Illinois, USA
Posts: 2,363
Default Re: Western Digital 2TB is here

@#@%@#$#$%#$^@#%@%#$$%#$%#$%!!!!!!!!!!!!111!ONE

WHY did I get a 1.5TB for Christmas???? I thought it would be awesome (and it is) but now I just lost out on 500GB Ah well, at $300 for a 2TB drive, I'd rather get 2 <$150 1.5's and have 3GB instead of 2

...and why Australia? That's dumb. It's an AMERICAN company, WE should get them first >: (
__________________

__________________

CalcProgrammer1 is offline  
Old 01-28-2009, 12:22 AM   #3 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,887
Default Re: Western Digital 2TB is here

Guess they are trying to fill there drives up with downloads before the gov takes over the net out there?
c0rr0sive is offline  
Old 01-28-2009, 12:53 AM   #4 (permalink)
Biostar Stole my heart
 
Hussein19891's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Canada
Posts: 2,209
Send a message via MSN to Hussein19891
Default Re: Western Digital 2TB is here

The Gov has already taken over the net here.
__________________


Hussein19891 is offline  
Old 01-28-2009, 01:03 AM   #5 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,887
Default Re: Western Digital 2TB is here

Seriously?
c0rr0sive is offline  
Old 01-28-2009, 09:47 AM   #6 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,307
Default Re: Western Digital 2TB is here

Hussein is in Canada.
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 01-28-2009, 11:00 AM   #7 (permalink)
Lord Techie
 
hikaricloud's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: USA
Posts: 6,220
Default Re: Western Digital 2TB is here

I would only buy it if it was the best deal per gb...I just bought a 1.5tb drive and it's working well.
__________________
R.I.P. Ronald C. "Bucky" Buck
3/13/1949 - 11/30/2010
Poizen22 - in all honesty id prefetr my pics get passed around then send perform some homo erotic sexual deed.
thirdshiftdj - what on earth are you trying to say???
I do not accept support questions via EMail, PM or IM.
If I helped you out, or what I just said rocked you like a hurricane, hit the little thingie over there.
<-------------------------------
hikaricloud is offline  
Old 01-28-2009, 11:31 AM   #8 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 68
Default Re: Western Digital 2TB is here

Who really is gonna fill up a 2 TB HDD?
Viscin is offline  
Old 01-28-2009, 11:41 AM   #9 (permalink)
Ultra Techie
 
Black Falcon 921's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Cypress, Texas
Posts: 562
Default Re: Western Digital 2TB is here

+ 1 really 2T? Thats a lot of space there starting to get up there in size. Can't wait for 100GB games, it will be coming soon enough though.
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
Black Falcon 921 is offline  
Old 01-28-2009, 11:42 AM   #10 (permalink)
Lord Techie
 
Hefemeister's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Sweden
Posts: 9,093
Default Re: Western Digital 2TB is here

I am thinking 3 2tb drives in a raid5 for a total of 4tb.
hmmmmmmmm

Any yes I would fill it up.
__________________

__________________
ASUS P6T Deluxe V2 :: INTEL i7 920 @3.4 :: XFX GTX260 :: 6gb Corsair 1600 :: Corsair 750TX :: TRUE 120 :: Samsung T240 24" :: Windows 7 X64

I do not accept support questions via PM

"Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety."
Hefemeister is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.