Weird problem, Help me please ! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-14-2004, 03:15 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 3
Default Weird problem, Help me please !

After I moved, my computer began to start without display.

However, it still load into window because I hear the window

music. And the only way I can have display is to keep on

restarting the computer until it has display. At first, I thought it is

my graphic card, so I pulled it out and tried it on another

computer. But, it turned out fine. Can anyone tell me what are

the possible problem? Thanks alot!
__________________

Hsiaog118 is offline  
Old 11-14-2004, 03:31 AM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 973
Send a message via Yahoo to intercodes
Default

Hsiaog118,

Well if aint your card, then the problem lies with the monitor. I had similar problem where my display appear really slow [display after 10 mins or 15 from boot time or sometimes after several restarts] .Found that the problem lied with the monitor.[its like you have to first heat your monitor up to fire up the display]

Sign
Codes
__________________

intercodes is offline  
Old 11-14-2004, 05:50 AM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 321
Default

try adjusting or unplugging n replugging d monitor cable from your pc.
__________________
|New|Gaming|System|2|Be|:

AMD 64 bit 3500+ Socket 939
MSI K8N Neo 2 Plat. Socket 939 mobo
Corsair TWINX1024-3200 RAM
Nvidia GeForce 6800 GT Graphic Card
Altec Lansing 5051 Speaker system
Creative Sound Blaster live 7.1
Maxtor SATA 200Gb HDD
Plextor PX-712A DVD±R/RW Drive
Wired Mouse/Keyboard by Logitech
Samsung 795MB Flat Screen CRT
Raidmax Scorpio 868W Casing
Antec Truepower 430 or 480
Thermaltake (Pipe101) Heatsink
Thermaltake Street Fighter Fan
derfist is offline  
Old 11-14-2004, 07:55 AM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,124
Default

Sounds like a monitor issue make sure its pluged in all the way power as well . Or maybe the monitor didnt want to move .
__________________
Thermaltake Armor A90
Corsair HX1000W PS
i7 2600k / Cooler Master Hyper N 520
Asus P8Z68-V Pro / Gen 3
8 GIG Corsair Vengeance
eVGA GTX 570
SB Audigy2 Platinum
Kingston Hyper X120 SSD
WIN 7 - 64b
LG Blue Ray Super Multi Burrner
Logitech THX Z560
3x120mm - 1x200 mm case fans
Cappy is offline  
Old 11-14-2004, 12:34 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 3
Default

Sorry I forgot to mention that I testes my monitor with other pc already, and it works fine.
Hsiaog118 is offline  
Old 11-14-2004, 02:00 PM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 582
Default

maybe a probelm with your AGP slot, there could be little else if it goes into windows and the graphics and monitor work on other comps... perhaps your PSU isnt up to par(but you said it always worked before)... maybe the mobo got damaged in moving.
__________________

The World is my trashcan and i intend to fill it...
Leonidas is offline  
Old 11-14-2004, 02:14 PM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
ATIRAGEPRO's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 1,400
Send a message via AIM to ATIRAGEPRO Send a message via Yahoo to ATIRAGEPRO
Cool "You cannot resist the power of his Pack!..."

It could also mean your PSU isn't giving enough power to your preferals. If your computer's PCI and other ports are completeley filled, that means you need to turn your PSU UP. (I mean the little switch in the back of the Power Supply that says: "110 W" )
__________________

__________________


Quote:
Originally posted by bonehelm
WTF ROFLMAO !!!! WTF OMFG LOL !!!! PARDON THE ****KING CAPS IM SO ROFL NOW !!!

I just found out I\'ve been using direct X 8.1 since its out.
He who knows when enough is enough will always have enough... - Lao Tzu
ATIRAGEPRO is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.