webcam - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-08-2004, 02:14 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 9
Default webcam

I might be in the wrong place,but here goes....I have a webcam its a wondereye thats all it says.I have no disc is there anyway i can find some way to make it work?
__________________

kennynla is offline  
Old 07-08-2004, 04:21 AM   #2 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 319
Send a message via AIM to Wartorment
Default

www.google.com
__________________

Wartorment is offline  
Old 07-08-2004, 05:30 AM   #3 (permalink)
HONK if you route packets
 
mikesgroovin's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: MD
Posts: 4,715
Default

Kinda left in the dark with that response....but yea....you are 100% right. I went to google and typed in Wondereye Webcam. The first hit is a site for the drivers for your webcam. You will have to reinstall the software for it in order to get it to work.
mikesgroovin is offline  
Old 07-08-2004, 05:51 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 9
Default

Thats the thing I dont have the software.All I have is the cam.no disc
kennynla is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.