Web Browser help - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-02-2005, 06:36 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 116
Default Web Browser help

i just formatted my hard drive, and i must have forgot to install something because everytime i go to a website where there suppose to be picture, and icons there is a "X" on it instead. what do i need guys? it does this with internet explorer, and my firefox.
__________________

__________________
Compaq Laptop. Intel P4 3.0 with HT tech.
15.4 inch brightview tech.
ATI 128mb 9600
60GB HD
Wireless
512mb of ram
CD-RW
Alexqd3 is offline  
Old 04-02-2005, 06:56 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3,220
Default

well that probably means it can't read the format of the picture so try downloading the latest versions of each browser (ie would be ie6.0??? try dling the latest IE on microsoft's site and see what happens)
__________________

__________________


Quote:
I don\'t play for fun, I play to win and winning is fun.
diabloII is offline  
Old 04-02-2005, 06:58 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 116
Default

Quote:
Originally posted by diabloII
well that probably means it can't read the format of the picture so try downloading the latest versions of each browser (ie would be ie6.0??? try dling the latest IE on microsoft's site and see what happens)
i have the latest
__________________
Compaq Laptop. Intel P4 3.0 with HT tech.
15.4 inch brightview tech.
ATI 128mb 9600
60GB HD
Wireless
512mb of ram
CD-RW
Alexqd3 is offline  
Old 04-02-2005, 08:35 PM   #4 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,304
Default

Check your firewall settings. Sounds like you are blocking the graphics.

I had a similar problem with web graphics (no animations) because the "Ad Block" setting was set to max. I turned it off and I got my animations back.
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 04-02-2005, 10:13 PM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 116
Default

Quote:
Originally posted by Trotter
Check your firewall settings. Sounds like you are blocking the graphics.

I had a similar problem with web graphics (no animations) because the "Ad Block" setting was set to max. I turned it off and I got my animations back.
thank you so much. my zone alaram was blocking it. thanks alot!
__________________
Compaq Laptop. Intel P4 3.0 with HT tech.
15.4 inch brightview tech.
ATI 128mb 9600
60GB HD
Wireless
512mb of ram
CD-RW
Alexqd3 is offline  
Old 04-02-2005, 10:22 PM   #6 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,304
Default

No problem. Glad to help
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 04-03-2005, 07:11 PM   #7 (permalink)
Banned
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 115
Default

Im having a similar problem, i can few all pictures except ones with naked old ladies in em.... What the hell am i gonna do!?!?
__________________

McKlaxxhammer is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.