Want to buy this for a friend... - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-12-2005, 11:30 PM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,107
Send a message via AIM to Counter-Strike
Default Want to buy this for a friend...

Want to buy a new processor for my friend who is upgrading his dell. Here are the specs for his computer stock:

http://support.dell.com/support/edoc...cs.htm#1101572

Now, it says it supports up to 2.4 ghz, 512k cache, 400 mhz fsb, sckt478.

Now, I want to buy this off EBAY, it's a good price:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...sPageName=WDVW

Would it work?
__________________

__________________
<img src=\"http://img175.imageshack.us/img175/5743/sig9cd1.gif\" border=\"0\">
Check out www.advancedgeeks.com Great new forum!
Counter-Strike is offline  
Old 06-13-2005, 12:56 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,107
Send a message via AIM to Counter-Strike
Default

Can anyone help?
__________________

__________________
<img src=\"http://img175.imageshack.us/img175/5743/sig9cd1.gif\" border=\"0\">
Check out www.advancedgeeks.com Great new forum!
Counter-Strike is offline  
Old 06-13-2005, 01:00 AM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 375
Default

it should work but you never know. i have been hearing about a lot of people having problems with dell and upgrading their processors but it usually is solved by flashing the BIOS. i would guess that that would work though.
SteveGTA is offline  
Old 06-13-2005, 01:01 AM   #4 (permalink)
I Rule You
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 543
Send a message via AIM to FadingTheory Send a message via Yahoo to FadingTheory
Default

I dont think I see a socket type for the dell.... but other then that, it looks good.

Check out the socket type first though.
__________________
Iraq... whee.
FadingTheory is offline  
Old 06-13-2005, 01:19 AM   #5 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3,220
Default

upgrading cpu won't help him much

just get him a stick of 512 or if he has less than ddr400 ram, get him a gig of ddr400 ram
__________________


Quote:
I don\'t play for fun, I play to win and winning is fun.
diabloII is offline  
Old 06-13-2005, 01:22 AM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,006
Default

Ya get him a new video card or more ram, unless his processor is ancient.(like 1.6 ghz heh)
Hacp is offline  
Old 06-13-2005, 05:11 PM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,107
Send a message via AIM to Counter-Strike
Default

Quote:
Originally posted by Hacp
Ya get him a new video card or more ram, unless his processor is ancient.(like 1.6 ghz heh)
Umm, it is a 1.6 Ghz, Socket 478 MoBo.

So yeah, should he stick with the 1.6 or just get another 512 of ram?
__________________
<img src=\"http://img175.imageshack.us/img175/5743/sig9cd1.gif\" border=\"0\">
Check out www.advancedgeeks.com Great new forum!
Counter-Strike is offline  
Old 06-13-2005, 05:13 PM   #8 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,241
Send a message via AIM to Powerslave
Default

both
__________________

Powerslave is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.