W00t! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-28-2005, 02:39 PM   #1 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default W00t!

I bought a new comp. Athlon MP 1600+ with 512DDR, FX5200 128MB.
So far it runs fine.
__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 04-28-2005, 02:42 PM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: May 2004
Location: Oklahoma
Posts: 5,280
Send a message via AIM to beedubaya
Default

AWESOME FRANS!! Finally you have a somewhat recent PC lol....
__________________

beedubaya is offline  
Old 04-28-2005, 02:43 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Chankama's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Canada
Posts: 1,523
Default

Congrats man

wow. So all this time ur primary comp was a 200 MMZ eh? One of em is running in my parents house also. But our one's got less RAM . Only 32 MB ..


Why didn't u jump into the Athlon 64 bandwagon?
Chankama is offline  
Old 04-28-2005, 02:49 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,574
Default

Congratulations!
__________________


\'There is only one basic human right, and that is to do as you **** well please.
And with it comes the only basic human duty, to take the consequences.\'



m3trj is offline  
Old 04-28-2005, 03:14 PM   #5 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

I used the MMX until 2 months ago when I bought a cheap IBM Pentium 2 400MHz from my uncle.
I don't have enough money yet to buy a really fast computer.

PS, I haven't checked if it's really DDR RAM.

Finally I will be able to play some games
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 04-28-2005, 03:40 PM   #6 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

It will take a while before I can transfer my stuff to the new PC. I am too busy.
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 04-28-2005, 04:05 PM   #7 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

That's like the old PC I just upgraded from
DJ-CHRIS is offline  
Old 04-28-2005, 06:55 PM   #8 (permalink)
Him
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 3,190
Send a message via AIM to Him Send a message via Yahoo to Him
Default

W00T!!!! The Maj has stepped up in the world! No, but seriously man, congrats. It's one of the greatest feelings for a computer guy to upgrade from crappy to excellent. I remember when I did that for the first time. I went from a 486DX4 100MHz to a P3 450MHz. HUGE upgrade! It was so great!

Again, good for you man.
Him is offline  
Old 04-28-2005, 06:59 PM   #9 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

freakin awesome dude! Welcome to the year 2000 lol.

That thing must be a whiz compared to your previous one huh
Nubius is offline  
Old 04-28-2005, 07:23 PM   #10 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

Haha, yes it is. I put my HD's in the new comp but didn't work. Blue screens all over the place. I'll see when I have time to format.
Tnx guys

BTW, the BIOS is from 2002 lol
__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.