Video card Up date - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-14-2005, 07:11 PM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,743
Send a message via AIM to Dark_Sniper* Send a message via Yahoo to Dark_Sniper*
Default Video card Up date

when i went to play hl2 it said i need to up-date my viedo card where can i update it at
__________________

__________________
Dark_Sniper* is offline  
Old 04-14-2005, 07:13 PM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

nvidia.com and make sure you have directx 9, google it.
__________________

DJ-CHRIS is offline  
Old 04-14-2005, 07:38 PM   #3 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

the FX series cant run DX9 in HL2 Chris, I think it's simply because the 5200 especially isn't at all powerful so HL2 is telling him he needs to completely update the card which sucks =/
Nubius is offline  
Old 04-14-2005, 07:53 PM   #4 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,433
Default

half life 2 supports direct x all the way back to 7.0. the fx 5200 should be enough to run half life 2...just barely.
__________________





-AMD Athlon 64 3200+ Winchestor
-MSI K8N Neo4-F
-Sapphire Radeon X850 XT
-2x 1024 Corsair XMS Pro

<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"><input type=\"submit\" name=\"submit\" value="Search!"></form> Search TF before you post!
dhw200 is offline  
Old 04-14-2005, 08:47 PM   #5 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

Quote:
Originally posted by Nubius
the FX series cant run DX9 in HL2 Chris, I think it's simply because the 5200 especially isn't at all powerful so HL2 is telling him he needs to completely update the card which sucks =/
I always thought the newer 5200's did? Still, you get the newest directx for any card.

The 5200 can nicely run HL2, my mx440 runs it.
DJ-CHRIS is offline  
Old 04-14-2005, 09:50 PM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,743
Send a message via AIM to Dark_Sniper* Send a message via Yahoo to Dark_Sniper*
Default

yea i uploaded it and it runns pretty good. Im just waiting to find a new mobo and a 6600gt still cant deside of whivh one.
__________________
Dark_Sniper* is offline  
Old 04-15-2005, 12:59 AM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
majistic's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 1,434
Default

I have the 5200, but I have ran the hell out of it. It is slowly dieing. Time to upgrade!
__________________

__________________
majistic is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.