video card trouble - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 11-02-2003, 10:09 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Nov 2003
Posts: 1
Default video card trouble

Alright I already have a S3 Prosavage DDR video card in there, but I want to install a GeForce 2. The ProSavage is built into the motherboard, so I am afraid to mess with it. I plugged the GeForce in, and I downloaded the drivers, but when I plug the monitor into the card, I get a black screen. I looked up the adapters in the display settings, and the GeForce didnt even show up. Do any of you guys know how to fix this?

Jestek is offline  
Old 11-03-2003, 05:08 PM   #2 (permalink)
True Techie
Join Date: Oct 2003
Posts: 127

Many mobos have a setting, either to disable your onboard VGA, or to chose either onboard VGA or AGP video card (providing you have an AGP port).
fiezk is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:36 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.