video card help - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-25-2005, 03:18 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3
Default video card help

Hey, Im new here and I just have a few questions. I have currently a SiS 630/730 16mb intergrated video, which isn't good enough for World of Warcraft which im getting, but first I need a new graphic card so, I'm buying a Radeon 9200. I have two AGP slots, one which is filled( but I have no idea whats in it) and the second one which is open. So I was wondering if I just need the one AGP slot for the Radeon, and if my SiS could be shut off. thx in advanced
__________________

spacemanspiff is offline  
Old 02-25-2005, 03:20 PM   #2 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 549
Send a message via AIM to bigtimeballer50
Default

if u have 2 agp slots u can run 2 video cards at once double the power but 9200 is old so i recomend like a 9800 pro 2 of them wud be nice or like two 9600's
__________________

bigtimeballer50 is offline  
Old 02-25-2005, 03:22 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3
Default

yea but one slot is filled with god knows what, and all i really need is a 128mb card.. and still wondering if I just need the one AGP slot for the Radeon, and if my SiS could be shut off.
spacemanspiff is offline  
Old 02-25-2005, 03:28 PM   #4 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 549
Send a message via AIM to bigtimeballer50
Default

uhm get aim or if u have aim contact me on it


screen nae = bigtimeballer504

peace.. ill help u out when u im me
bigtimeballer50 is offline  
Old 02-25-2005, 03:58 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3
Default

hmm cant get aim right now, is there anyone else who can help me on the forums?
spacemanspiff is offline  
Old 02-25-2005, 04:08 PM   #6 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

I have never seen a mobo with 2 AGP slots
__________________

DJ-CHRIS is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.