Video card being a $]-[!+ - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-08-2005, 05:03 PM   #11 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 365
Default

K well i have already done that my friend told me to install the OMEGA dirvers but i cant find them does any1 know where to get them?
__________________

__________________
Elite Bullet is offline  
Old 03-08-2005, 05:07 PM   #12 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 487
Default

Quote:
Originally posted by 3lite Bullet
K well i have already done that my friend told me to install the OMEGA dirvers but i cant find them does any1 know where to get them?
http://www.omegadrivers.net/

Omega drivers are only great for gaming. Use the manufacturer drivers for everything else but I gather from your posts you're mostly into gaming.

Also I don't know what requirements America's Army is but the 5700 LE is not a powerful card but it destroys the MX420.
__________________

hu_xu is offline  
Old 03-08-2005, 10:35 PM   #13 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 365
Default

yeah my last 1 was a MX4400 and this was the best i could get on my budget but my nextdoor neighboor has the FX5600 and his runs fine
__________________
Elite Bullet is offline  
Old 03-08-2005, 10:39 PM   #14 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 365
Default

K im gonna install the OMEGA drivers hope it helps
__________________
Elite Bullet is offline  
Old 03-09-2005, 07:20 PM   #15 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 3,247
Default

also look for the MBD chipset drivers if the above doesn't work.
__________________
If you argue with an idiot he will drag you down to his level and beat you with experience.

I am not a fast writer.
I am not a slow writer.
I am a half-fast writer.

-Robert Asprin
killians45 is offline  
Old 03-09-2005, 08:39 PM   #16 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

Remove the old drivers before you install new ones by the way. Or else your in for a world of hell
DJ-CHRIS is offline  
Old 03-10-2005, 01:00 PM   #17 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 833
Default

Quote:
Originally posted by hu_xu
http://www.omegadrivers.net/

Omega drivers are only great for gaming. Use the manufacturer drivers for everything else but I gather from your posts you're mostly into gaming.

Also I don't know what requirements America's Army is but the 5700 LE is not a powerful card but it destroys the MX420.

I used to play americas army with my old Geforce 3Ti 200 128mb... i never had any problems!
__________________
hygor is offline  
Old 03-15-2005, 09:50 PM   #18 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 365
Default

Yeah i installed the OMEGA drivers it works fine now except 1/10 when i exit it does the blue screen
__________________
Elite Bullet is offline  
Old 03-16-2005, 01:05 AM   #19 (permalink)
Master Techie
 
uzi9mm's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Horseheads, NY
Posts: 2,553
Default

Sometimes when I play AA, I have problems when I tab out, it takes a super long time to get back into it. Also I get a critical error every 1-2 days.
__________________
INTEL i7 930
ASUS P6X58D
3x2gb Corsair Dominators
EVGA GTX 480
CORSAIR 850-HX
uzi9mm is offline  
Old 03-16-2005, 11:32 AM   #20 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,487
Default

I only get critical errors when I minimize and start websurfing and then the next round starts and it give me an updateworld, main-loop error. If I don't minimize then I'm fine.
__________________

__________________
<font size=\"1\">Intel Pentium 4 3.4GHZ HT-------------------AMD Athlon 64 3000+ Winchester
Intel Stock CPU Cooler------------------------Zalman 7700-Cu
Idle: 51C---------------------------------------Idle: 21C
Load: 72C--------------------------------------Load: 28C
ASUS P4C800-E Deluxe-----------------------GIGABYTE K8NF4-9 NForce4 4X
512MBX2 Corsair XMS 2-2-2-5 PC-3200-----512MBX2 Corsair XMS 2-2-2-5 PC-3200
ATI RADEON X800 XT Platinum Edition-------ATI RADEON X800 XL
Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS----------Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS
Western Digital Raptor 37GB 10K------------2X Western Digital SATA150 Caviar SE 80GB RAID 0
Antec True 480W------------------------------Thermaltake Silent PurePower 680W
Zalman 5.1 Headphones----------------------Zalman 5.1 Headphones
Zalman High Sensitivity Microphone----------Zalman High Sensitivity Microphone
Microsoft Multimedia Keyboard 1.0A----------Logitech Media Keyboard
Microsoft Intellimouse Explorer 4.0A---------Logitech MX510
3DMark05: 5,928------------------------------3DMark05: 5,000</font>
dale5605 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.