Video card - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-04-2004, 04:02 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 577
Send a message via ICQ to Kadahaf Send a message via AIM to Kadahaf
Default Video card

Just got a dell and installed my vid card (nvidia 64 mb something) and when I got to the XP screen there were two variations here they are:
1) came to a screen where it said please wait........ then froze
2) would go to the screen would work fine...but there was no task bar with the start b utton

I think I installed the wrong drivers but I just cant get it to work
__________________

__________________
Because people hate searching.
Best ram guide.
Different cpu types.
Good video card guide
Kadahaf is offline  
Old 12-04-2004, 07:38 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 764
Send a message via AIM to True_Orb
Default

I can't help you but I like your sig banner.
__________________

__________________
I argue with people on internet message boards.
Don\'t copy dat floppy!

--------------
Gigabyte GA-7DX(R) DualBIOS/A-bit KV8-Pro
AMD Duron 1.313GHZ/AMD 64 3000+ 2.0 GHZ
512 DDR266/1024 OCZ DDR (3200)
Chaintech GeForce 3 128mb/eVGA 6800GT 256mb
400 watt Powmax/530 watt Fortron
40.9GB 94098U8/80gb SATA
Maxtor DiamondMax/Seagate Barricuda
AOpen KF45A modded case
True_Orb is offline  
Old 12-04-2004, 09:29 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 577
Send a message via ICQ to Kadahaf Send a message via AIM to Kadahaf
Default

How do I disable the onboard graphics?

maybe thats it...
__________________
Because people hate searching.
Best ram guide.
Different cpu types.
Good video card guide
Kadahaf is offline  
Old 12-04-2004, 09:32 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Location: Manchester, UK
Posts: 1,909
Default

well, are you on laptop, and r u on LCD monitor or CRT?

if ur task bar isnt coming, then it means that the VGA card is forcing the resolution to be more than the required.

check by right clicking on the desktop (even if u dont have taskbar)

and then click properties > advanced, and lower down the resolution.

see if it shows up. have u newely installed the windows?

and as well see if u didnt accidently lowered down the taskbar as if its unlocked at that time.
__________________
Intel Core2Quad 2.66Ghz 12MB L2-Cache
4096MB DDR Kingston Hyper-X
GigaByte GA-P35-DS3R
XFX 9600GT AlphaDog
Seagate 2 X 320GB SATA2
LG L246WH Flatron 24"
Sony DVD-RW
Blind_Arrow is offline  
Old 12-04-2004, 09:37 PM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 577
Send a message via ICQ to Kadahaf Send a message via AIM to Kadahaf
Default

It was the onboard

For future reference the onboard has to be disabled before installing a new vid card it appears because Dell comps arnt automatic in their shutting down if them

Thanks for all your help
__________________
Because people hate searching.
Best ram guide.
Different cpu types.
Good video card guide
Kadahaf is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.