Video Card!!?? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-18-2004, 06:14 PM   #11 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

I could see it..... well you kinda gotta ask yourself if thats cool for your two computers. Doom3 will obviously play on your setup but at how high of image quality without giving up too much gameplay. With that...then how do you think future games are gonna play and then how soon would you have to upgrade again ya know? That card should do you good for the probably about a year maybe? I mean I'm running on a gf2 mx 32mb card cause my 5700 256mb card stopped working on me, and the only thing I play is multiplayer on soldier of fortune 2 with all insanely low settings and I can run that. Doom3, farcry, and any future games require a pretty damn good card, and the way I see it, its not worth upgrading unless you can get a 6800 or X800 cause future games are gonna be insane. BUT if youre not a 'HARDCORE GAMER' then having 2 computeres with your specs will be nice. THen you and a friend can enjoy the games with reasonable game play and graphics.
__________________

Nubius is offline  
Old 08-18-2004, 06:47 PM   #12 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 769
Default

why are you building two comps?
__________________

compy is offline  
Old 08-18-2004, 06:48 PM   #13 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 492
Send a message via AIM to ThePCmaN
Default

yea.. thanks for the input man.. i think thatll hold till about next christmas when i get a tight *** video card and thatll be about the time when a bunch of insane sweet games will be out and need the extreme graphics cards.. so u think that GFx Card would hold pretty good.. ATI Radeon 9600XT 256MB (2 of em) for my 2 comp setup!?!? thanks
__________________
<center>
<font color =\"blue\"><b><u>
AmD > Intel</u></b></font>
</center>
ThePCmaN is offline  
Old 08-18-2004, 06:51 PM   #14 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 492
Send a message via AIM to ThePCmaN
Default

why not build 2 computers...?? it would just be a nice setup and i want to mod 2 computers and just have a nice little network setup in my room right here.. and whenever a friend comes over or somethin, itll be easy, and i just thought it would be pretty tight to have em!!
__________________
<center>
<font color =\"blue\"><b><u>
AmD > Intel</u></b></font>
</center>
ThePCmaN is offline  
Old 08-18-2004, 06:51 PM   #15 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 769
Default

dude...why do you need to comps...and the 9600xt will hold but with setting really low if you don't care about that stuff.
compy is offline  
Old 08-19-2004, 10:48 AM   #16 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 492
Send a message via AIM to ThePCmaN
Default

well imma build the 1st one, first!! then imma see how it goes.. and i think imma build a second one after that.. it would just kick *** and be tight to have 2 computers right here, it would be a tight *** setup!! so the Radeon 9600XT 256MB would run good for the comp setup!! so is GeCube a good manu to get the video card from?!?

http://www.komusa.com/fcoatira9625.html
__________________
<center>
<font color =\"blue\"><b><u>
AmD > Intel</u></b></font>
</center>
ThePCmaN is offline  
Old 08-19-2004, 11:08 AM   #17 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 321
Default

well, yer budget is really tight!!
__________________
|New|Gaming|System|2|Be|:

AMD 64 bit 3500+ Socket 939
MSI K8N Neo 2 Plat. Socket 939 mobo
Corsair TWINX1024-3200 RAM
Nvidia GeForce 6800 GT Graphic Card
Altec Lansing 5051 Speaker system
Creative Sound Blaster live 7.1
Maxtor SATA 200Gb HDD
Plextor PX-712A DVD±R/RW Drive
Wired Mouse/Keyboard by Logitech
Samsung 795MB Flat Screen CRT
Raidmax Scorpio 868W Casing
Antec Truepower 430 or 480
Thermaltake (Pipe101) Heatsink
Thermaltake Street Fighter Fan
derfist is offline  
Old 08-19-2004, 12:57 PM   #18 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 492
Send a message via AIM to ThePCmaN
Default

well when ur buildin 2 PCs.. it normally is!! but i think there actually REALLY good PCs.. if u read the specs on the 1st page.. but when u have to buy double of everything, ur prices have to be a little more smaller!!
__________________
<center>
<font color =\"blue\"><b><u>
AmD > Intel</u></b></font>
</center>
ThePCmaN is offline  
Old 08-19-2004, 01:53 PM   #19 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 296
Default

yes.....that is a good manufacturer
__________________
[Sig Snipped Due To Excessive Size]
play2lose is offline  
Old 08-19-2004, 03:06 PM   #20 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 769
Default

why don't you just combine the price of the two and just make a comp that rasies hell?
__________________

compy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.