Video BIOS - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-09-2005, 05:39 PM   #21 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

Quote:
Originally posted by pc_boy
lol, what kind of computer do you have now??? gave up your MMX?
I bought an AMD Athlon XP 1600+ a few months ago. My MMX is my server.

Quote:
Originally posted by idiotec
Check out this:
http://graphics.tomshardware.com/gr...-charts-03.html
I want an ATI. The cheapest ATI I can find is the 9250. How would the 9250non-ultra compare to the 9500non-ultra? (Both 128MB)
__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 06-09-2005, 07:05 PM   #22 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 499
Default

Sorry... don't have any experience with ATI. What's your pricerange though? And anything above AGP 4x is out of the question?
__________________

__________________
<a href=\"http://www.democracynow.org\"><img src=\"http://i5.photobucket.com/albums/y165/smileygladhands/linkbanner468x60.gif\" border=\"0\"></a>
\"All over the place, from the popular culture to the propaganda system, there is constant pressure to make people feel that they are helpless, that the only role they can have is to ratify decisions and to consume.\" -Noam Chomsky
smileygladhands is offline  
Old 06-09-2005, 07:09 PM   #23 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

As far as I know an 8x card would also work fine on my 4x mobo.
Here's the list of cards I could buy, my maximum I want to spend is 55 Euros (€)
http://www.tweakers.net/pricewatch/?...filter=Benelux
Please pick the best card guys

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 06-13-2005, 06:46 AM   #24 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

w00t!!! I fixed my card. I bootet with both cards using PCI as primary and was able to flash the FX5200.
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 06-13-2005, 11:01 AM   #25 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,286
Default

so you're not getting a new one anymore?

dang, the prices on that site are lame....
__________________
Samsung QX410 notebook <-- lol, I'm always on the go these days :(
pc_boy is offline  
Old 06-13-2005, 11:20 AM   #26 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

I will still get a new one, but not yet.
Computer stuff is expensive over here.
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 06-15-2005, 10:19 AM   #27 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

My card's brand is Point of View. LoL.
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 06-15-2005, 10:37 AM   #28 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jan 2004
Location: A system that rotates chaotically while simulations indicate irregular and unconventional behaviour.
Posts: 477
Default

lol. so you're gonna upgrade you point of view...
LoTeX is offline  
Old 06-15-2005, 10:41 AM   #29 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

Dunno. I fixed it and I don't want to spend money. I overclocked it from 250/331 to 275/385. I only have passive cooling. I am gonna overclock some more tonight. It freezes if I put the core at 280.
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 06-15-2005, 11:09 AM   #30 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jan 2004
Location: A system that rotates chaotically while simulations indicate irregular and unconventional behaviour.
Posts: 477
Default

lol. so now you're overclocking your point of view. talk about open minded.
__________________

LoTeX is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.