Via Sucks! - Page 4 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-24-2005, 07:55 PM   #31 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 119
Default

Ive got the 9600 Xt and the Via k8T800 Pro and im feeling the hurt, but not because theyre incompatible, just cuz i have a recently considered "old" card. get a 6600GT, theyre better and cheap, read all the forums that have been posted about it in the last month (one of'em i started, not knowing the q? had been asked five billion times).

Play Call of Duty:UO.
__________________

__________________
AMD 64 3400+ s939 / ASUS A8V Deluxe (K8T800Pro) / Kingston Dual Channel DDR 400 (2 x 256) Corsair Value DDR 400 (2 x 512) / ATI Radeaon 9600XT / Seagate 120 GB/
deadweight is offline  
Old 03-24-2005, 11:50 PM   #32 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 34
Default

ok i was thinking about that but i getting a new rig in like 5 months i still wanna play some games on this vid card........any more suggestion?
__________________

TheComputerPro is offline  
Old 03-24-2005, 11:53 PM   #33 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 635
Default

Im assuming you made sure you had the most recent motherboard drivers?
__________________
AMD 64 x2 3800 Venice @ 2.0
Zalman 7700 @ 28c
Gigabyte K8NXP-SLI
2 x Samsung 1gb DDR400 CL2.5
2 x eVga 6800 256mb GT
430mhz Core / 1.1ghz Memory
M-Audio Firewire-410
Sandra Memory Bench:
Sandra Cpu Arithmetic:

Eat your heart out intel.
senseless is offline  
Old 03-24-2005, 11:55 PM   #34 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 34
Default

yes, the mobo drivers are the via 4 in 1 drivers.......which are horrible....and btw i got this message a day ago that says my vpu has recovered and it instead of saying catalyst drivers it know says gecube radeon 9600xt 256mb drivers.......how come? btw they are not the same drivers
TheComputerPro is offline  
Old 03-24-2005, 11:56 PM   #35 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 635
Default

What are the full detailed specs of your computer?
__________________
AMD 64 x2 3800 Venice @ 2.0
Zalman 7700 @ 28c
Gigabyte K8NXP-SLI
2 x Samsung 1gb DDR400 CL2.5
2 x eVga 6800 256mb GT
430mhz Core / 1.1ghz Memory
M-Audio Firewire-410
Sandra Memory Bench:
Sandra Cpu Arithmetic:

Eat your heart out intel.
senseless is offline  
Old 03-24-2005, 11:59 PM   #36 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

keep it until you can't play all the games you want on it, it's still got life left in it
__________________
Apokalipse is offline  
Old 03-25-2005, 12:01 AM   #37 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 34
Default

ok..................................
1 gig pc-2700 ram
mini atx system
gecube radeon 9600xt 256mb
120 gb seatage hd
pentium cerelon 2.8 ghz( yeah yeah i know)
ecs p4vmm2 mobo
and some other junk i dont feel like listing

I know this system isnt supposed to score high at all but.............i think there is something wrong if i get 5-10 fps constantly on AA

Oh and Btw i tried playing doom 3 and i actually do pretty good until a monster pops out and i try to shoot him, then it gets REALLY choppy, but the environments and textures dont hurt my vid at all!
TheComputerPro is offline  
Old 03-25-2005, 12:04 AM   #38 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 34
Default

rambus? sorry no clue
TheComputerPro is offline  
Old 03-25-2005, 12:04 AM   #39 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,291
Default

The 9600Xt is a fairly nice card, overclock it
__________________
Simon is offline  
Old 03-25-2005, 12:06 AM   #40 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 34
Default

mine isnt overclockable for some reaseon, i tried to use rade3D and i overclocked a little but then i had to restart cause my pc couldnt handle the overclock, their were artifacts all over games as well
__________________

TheComputerPro is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.