VIA introduces ONE WATT processor! - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-29-2007, 02:11 PM   #21 (permalink)
Everything to Nothing
 
Nick's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Wales
Posts: 4,053
Send a message via MSN to Nick
Default Re: VIA introduces ONE WATT processor!

Quote:
Originally Posted by b1gapl View Post
It's not a weird type of socket, but I believe you need a special motherboard to support them. Also available from VIA.
i meant not mainstream like 939, 940, 755, 754
__________________

Nick is offline  
Old 08-29-2007, 06:27 PM   #22 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default Re: VIA introduces ONE WATT processor!

Quote:
Originally Posted by nickm926 View Post
i meant not mainstream like 939, 940, 755, 754
That's because Via is not mainstream.
The sockets you listed are AMD and Intel sockets. (if you meant 775 and not 755)
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Old 08-30-2007, 04:06 AM   #23 (permalink)
Everything to Nothing
 
Nick's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Wales
Posts: 4,053
Send a message via MSN to Nick
Default Re: VIA introduces ONE WATT processor!

Quote:
Originally Posted by Apokalipse View Post
That's because Via is not mainstream.
The sockets you listed are AMD and Intel sockets. (if you meant 775 and not 755)
what do you mean 775 and 755? i meant 775 as in intel and 754 as AMD
Nick is offline  
Old 08-30-2007, 06:32 AM   #24 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default Re: VIA introduces ONE WATT processor!

Quote:
Originally Posted by nickm926 View Post
what do you mean 775 and 755? i meant 775 as in intel and 754 as AMD
I didn't say 775 and 755
I said:
Quote:
if you meant 775 and not 755
because you said
Quote:
i meant not mainstream like 939, 940, 755, 754
__________________
Apokalipse is offline  
Old 08-30-2007, 12:11 PM   #25 (permalink)
Everything to Nothing
 
Nick's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Wales
Posts: 4,053
Send a message via MSN to Nick
Default Re: VIA introduces ONE WATT processor!

ohhh yeah i never noticed that typo, yes i meant 775 not 755
Nick is offline  
Old 08-30-2007, 01:00 PM   #26 (permalink)
Lord Techie
 
Kharn's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 7,638
Default Re: VIA introduces ONE WATT processor!

I think this is going to be put on Micro ATX form mobo's some of the new ones have the processor permanently attached to the board.
__________________
Visit this and do something for the world!
www.hackersforcharity.org

Want to do even more? Take a look here and join the fight on human trafficking.

Hear and you forget, see and you remember, do and you understand.

Kharn is offline  
Old 08-30-2007, 04:06 PM   #27 (permalink)
Everything to Nothing
 
Nick's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Wales
Posts: 4,053
Send a message via MSN to Nick
Default Re: VIA introduces ONE WATT processor!

ohhh none-upgrade able
Nick is offline  
Old 08-31-2007, 07:03 AM   #28 (permalink)
Lord Techie
 
Kharn's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 7,638
Default Re: VIA introduces ONE WATT processor!

No not upgradable but Micro ATX computers are normally designed to fill one purpous like a home entertainment PC in the living room, or a Car computer so there not designed for heavy work like folding or heavy gameing.

I was going to build a Micro ATX rig for my home but decided agenst it I would rather use my HP hidden behind the TV. This is because I am going to put my current rig out to stud when I build my new one.
__________________
Visit this and do something for the world!
www.hackersforcharity.org

Want to do even more? Take a look here and join the fight on human trafficking.

Hear and you forget, see and you remember, do and you understand.

Kharn is offline  
Old 08-31-2007, 07:32 AM   #29 (permalink)
Everything to Nothing
 
Nick's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Wales
Posts: 4,053
Send a message via MSN to Nick
Default Re: VIA introduces ONE WATT processor!

my mobo is Micro ATX but its in a ATX case, when i built this system 8 months ago i didnt really know what i was doing
Nick is offline  
Old 08-31-2007, 07:36 AM   #30 (permalink)
Lord Techie
 
Kharn's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 7,638
Default Re: VIA introduces ONE WATT processor!

Well not all Micro ATX board's have there cpu solderd directly to the board some allow you to remove it, What board did you go with?
__________________

__________________
Visit this and do something for the world!
www.hackersforcharity.org

Want to do even more? Take a look here and join the fight on human trafficking.

Hear and you forget, see and you remember, do and you understand.

Kharn is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Processor and FPS sadisticmidget New Systems | Building and Buying 12 08-24-2007 04:06 AM
Intel prices its first 45nm processor, to hit the market in 4Q b1gapl New Systems | Building and Buying 20 07-19-2007 07:38 PM
AMD Athlonô 64 X2 Dual Core Processor Utilities & Updates Osiris Overclocking and Modding 6 05-31-2007 01:41 PM
My C2D processor only showing one Core!! Please Help!! Nour Ershaid Hardware Repairs and Troubleshooting 9 05-08-2007 01:11 PM
question about my processor socket siddanth3 New Systems | Building and Buying 10 04-27-2007 01:14 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.